Затвори x
IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бъди автор

Уважаеми читатели, „Мегавселена” ви дава възможност да публикувате собствени или преведени от чужди сайтове научни и любопитни статии, както и да напишете коментар за открития или публикации от сферата на науката.

Те ще бъдат публикувани с Вашето име като автор, което ще води към форма за контакт, чрез която читателите могат да Ви пишат лично. Затова е много важно да посочите актуален имейл.

„Мегавселена” ви предоставя трибуна да разкажете на нейната аудитория всичко, което смятате, че е достойно да бъде разказано, и да обогатите другите с това, което знаете. Приветстваме всеки, който има какво да сподели, но молим то да бъде Ваше или преведено от друг сайт, но да не бъде копирано от български сайтове.

С удоволствие ще популяризираме български сайтове, ако тук напишете нещо уникално и предназначено само за нашите читатели. В такъв случай ще отправим линк към съответния сайт – „Мегавселена” отдавна има тази практика.

За нас е важен източникът, който ползвате, и бихме искали да го разберат и всички останали, които четат споделеното от Вас. На свой ред „Мегавселена” ще обработи информацията и ако е необходимо, ще намери и снимка.

Ако държите да публикуваме Ваша снимка, необходимо е да ни посочите нейния източник. Държим авторските права да се спазват и нека това, което споделяте с останалите, има научна или полезна насоченост.

Стани автор и ни изпрати, специално написан за нас и непубликуван досега текст, на следния мейл info@megavselena.bg