Затвори x
IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луната в знака ЛЪВ. Медицински препоръки

11 декември 2012 г. в 01:00
Последно: 13 декември 2012 г. в 01:01

Уязвимо е сърцето, но невинаги. Ако Слънцето е в огнен знак, може да се направи изключение. Не се препоръчват големи натоварвания на сърцето. В този период човек може да го споходи радикулит.

Не се провеждат операции в областта на гръдния кош и гърба. Тъй като в тези дни в големи обеми се изразходва физическа сила, щадете се, не се претоварвайте. Ако се преуморявате в тези дни, то е възможно в следващите дни, когато Луната премине в знака Дева, да почувствате рязко влошаване на здравето.

При Луна в Лъв се заемете с процедури, свързани с болести на нервната система, лекувайте пищялите, ставите, очите.

Рязко нарастват жизнеспособността, сексуалният потенциал, подобрява се психо-емоционалният фон. Напрегнатата работа трябва да се редува с почивка. Абсолютно е необходим пълноценният сън. Най-добрите начини за отпускане и възстановяване на силите са динамичните, силови упражнения, въздушните бани, разходките. Да се изключат физическото натоварване и емоционалното напрежение по изгрев- и залез-слънце.

Препоръки към храненето: в менюто може повече от обикновено да се използва месо, а също сушени кайсии, стафиди, смокини, както и традиционни зеленчуци и салата. Хората, страдащи от сърдечносъдови заболявания, трябва да направят профилактика. Противопоказани са операциите на сърцето, очите, гръбначния стълб, горните части на гърба, ребрата, диафрагмата, далака, кръвоносната система, цялата сърдечносъдова система.

–––––

По време на хирургични намеси транзитната Луна трябва да е намаляваща и да не бъде в съединение, квадратура или опозиция с транзитния Марс!!!

Всички водни процедури се провеждат в дните, когато Луната не се намира във воден знак (Рак, Скорпион, Риби).

Из „Класическа астрология в 12 тома”, Сергей Вронски

Категории на статията:
Наука