Цяла флотилия от НЛО следи американски самолетоносач

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Между 2014 и 2015 г. опитни пилоти в американския флот преживяват редица мъчителни срещи с НЛО по време на тренировъчни мисии в САЩ.

По време на полет на височина от 9,144 метра; камерите и радарите на самолетите им са засекли странни обекти, летящи със свръхзвукова скорост. Тези мистериозни НЛО са летели без видими средства за задвижване, съобщава The New York Times на 26 май.

Въпреки това, нито един от пилотите не предполага, че тези странни НЛО представляват извънземна инвазия.

Общо шест пилоти, разположени на самолетоносача U.S.S. „Теодор Рузвелт“ между 2014 и 2015 г. казват пред The Times за откриването на НЛО по време на полети над югоизточния бряг на САЩ, от Вирджиния до Флорида.

Двама от пилотите, споделят своите истории в новата документална поредица за ТВ History Channel „Неидентифицирани: разследване на НЛО в Америка“, която има премиера на 31 май.

В сериите се появяват видеоклипове от две въздушни срещи, показващи НЛО: едно малко бяло петънце и едно голямо, тъмно петно. Тези НЛО по-късно станаха известни съответно като „Go Fast“ и „Gimbal“.

Обектите не са имали „никакво ясно изразено крило, никаква отделна опашка, никакъв отделен изпускателен шлейф“, заяви лейтенантът Дани Акоин, един от пилотите на флота, които съобщават за НЛО през 2014 г., се казва в документалния филм.

„Изглежда, че те са наясно с нашето присъствие, защото активно се движат около нас,“ казва лейтенант Акоин.

Според лейтенанта, когато на радара се появяват странните данни за първи път, те са ги възприели като грешка и фалшива тревога, „но тогава, когато обектите са били отразени от много сензори, показващи точно същото, а след това те са били показани и на дисплей, не може да ги пренебрегнеш“.

Акоин казва пред The Times, че се е сблъсквал с НЛО два пъти по време на полети, които са били през няколко дни. Той също така казва, че въпреки че оборудването за проследяване, радарните и инфрачервените камери на неговите самолети са открили НЛО и двата пъти, той не е успял да ги улови с фотоапарата си.

В документалния филм лейтенантът Райън Грейвс, пилот на F-18 казва, че ескадрила от НЛО е следвала месеци наред неговата ударна група от военноморските сили нагоре и надолу по източния бряг на САЩ. А през март 2015 г., след като самолетоносачът „Рузвелт“ е изпратен в Арабския залив, Грейвс казва, че НЛО се появили отново.

„Имахме проблеми с тях, когато тръгнахме към Близкия изток“, казва лейтенант Грейвс.

Пилотите, които са забелязали НЛО, дискутират помежду си възможността, обезпокоителните обекти да са част от високо класифицирана безпилотна програма, използваща неизвестна технология, като те не смятат, че обектите са извънземни по произход, съобщава The Times.

Лейтенант Грейвс и други обясняват, защото това, което са видели, предизвиква загриженост за националната сигурност.

През 2015 г., след чести случаи на наблюдения на НЛО, американският флот издаде официални указания до персонала да докладва и разследва всички неидентифицирани въздушни обекти, според The Times. Тези протоколи са актуализирани по-рано през тази година; като всички данни ще бъдат класифицирана информация и няма да бъдат предоставяни на широката общественост, съобщава изданието Live Science.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Мистерии

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори