Индия свалила НЛО (ВИДЕО)

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

HT Photo
Антония Михайлова

Миналата седмица военновъздушните сили на Индия свалили неидентифициран обект, който не приличал на нито един от известните летателни апарати.

Световните средства за масова информация вече са кръстили този феномен „индийския Розуел“, тъй като нещо подобно се случило в САЩ през 1948 година близо до град Розуел.

В последно време в мрежата има много съобщения и видеа, които демонстрират полети на неидентифицирани обекти над Индия. Но едно са любителските снимки и непроверените факти, а съвсем друго – когато НЛО се появява на индийските военни радари. Засекли са го района на Бармер, до границата с Пакистан.

Тъй като обектът в небето не отговарял на съобщенията от Земята, то бил изпратен изтребител да го прехване, който в крайна сметка го свалил. Територията, където паднал загадъчният обект, веднага била отцепена от полицаи и военни. Според сведенията, предоставени на журналистите, специалистите открили на мястото на падането на НЛО-то странни конусовидни обекти.

Всички останки от НЛО-то били събрани и изпратени във военна лаборатория за изследване, но не са съобщавани нови сведения за сваления предполагаем кораб на пришълци.

Показанията на свидетели добавили тайнственост на инцидента. Всички те като един твърдят, че след падането на „летящия балон“ са прогърмели няколко взрива, които напукали околните сгради.

Този инцидент се случил около месец след друг в село до Бармер, където местните твърдели, че в региона са паднали отломки от самолет, след като се чула „мистериозна експлозия“. Отломките били събрани и предадени на ВВС за изследване, но информация по случая няма, пише Hindustan Times.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Загадки

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори