НЛО над родния град на Путин породи слухове за контакти с извънземни

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

turbulence/YouTube
Антония Михайлова

Щом ловците на НЛО публикуваха видео на „извънземен кораб с триъгълна форма“, заснет в небето над Санкт Петербург (родния град на Владимир Путин), в мрежата плъзнаха слухове за връзки на руското правителство с представители на извънземни цивилизации, пише The Inquisitr.

Тайнственият обект увиснал над града за около две минути и половина, след това изчезнал. Видеото, за което става дума, е направено от Вячеслав Головкин и е събрало почти 100 000 гледания.

В същото време скептиците, след като внимателно изучили записа, стигнали до извода, че това по-скоро не е никакво НЛО, а са просто пуснати в небето китайски фенери или пък са парашутисти.

Но привържениците на теориите, свързани с НЛО, са убедени, че Санкт Петербург привлича извънземните като магнит и смятат, че това не е просто така, ами руското правителство е влязло в контакт с извънземни цивилизации и явно нещо замисля.

Миналата година руска студентка засне на видео сблъсъка на две НЛО, пак над Санкт Петербург. Ана Жмаева дори показала видеото на полицията, но така и не станало ясно какво всъщност се е случило.

Категории на статиите:
Без коментар

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори