Снимки на НЛО, направени в Арктика през 1971 година

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Антония Михайлова

Тези снимки са направени от USSTrepang, SSN 674 в Арктика през март 1971.

Този случай е представен пред обществения съд благодарение на Джон Грийнуалд от TheBlackVault, който на свой ред ги е получил от изследователя Алекс Мистрета.

Публикуваните снимки се явявали свидетелство на „близкия контакт“ между ВМС на САЩ и НЛО на „края“ на Северния Ледовит океан през март 1971 година. Снимките по-долу представляват сканирани образци от Top Secret Magazine. Благодарение на потребителя на Reddit с ник SquizCat можете да видите оригиналните снимки. НЛО, Арктика 1971Започваме тази серия снимки с тази, която се явява най-впечатляваща. Изглежда, тя е преминала различна обработка от тази на останалите три снимки. Дали това е „пура“, ударена от ракета и взривяваща се на повърхността на водата, или път е НЛО, което излиза от водата и е готово за полет? Сайтът Ancient Codе пише, че на оригиналните изображения, които са на тяхно разположение, няма надписи. НЛОА това са снимки, които са пристигнали с писмо в редакцията на Ancient Codе. Те са ги представили в ред, който им се струва логичен, макар че може да не е така, тъй като не е ясно дали обектът излита, или влиза във водата.

Сайтът отбелязва, че на трите снимки, копия от които вероятно са получени в американска военна лаборатория, може да се прочете горе вляво: „Официална снимка. Разпространението забранено“. Вдясно долу едва се вижда надпис, частично изтрит от времето: Неразрешено разкриване на теми. Сертификат за сигурност. SSN 674. Наказателна санкция. Снимките с висока резолюция са на разположение на нашия CDR. НЛО(Горе) На снимката извън всякакво съмнение виждаме НЛО с триъгълна форма. Изглежда, че си има неприятности. (Долу) Ако редът, в който са разположени снимките, е верен, НЛО-то, изглежда, малко се е преместило встрани, преди да се потопи в океана…НЛО(Горе) Обект, много подобен на този, който видяхме на първата снимка, изглежда в беда. Той гори? Издига ли се от дълбините на океана, или се отправя натам? Независимо че формата му почти идеално повтаря типичната форма на „пура“ на НЛО, невъзможно е да се разгледа по-детайлно. (Долу) Според анонимното писмо подводница е била снабдена с аналогова камера, което обяснява налагането на изображения (или двойна експозиция?). НЛОНа следващите снимки е изобразен голям обект с яйцевидна форма, падащ в океана. Изглежда, тези снимки са от друга лаборатория –SYGMA, за която нищо не знаем. Тези снимки изобразяват едно и също събитие или си имаме работа с две различни събития? НЛООоо, тази снимка на „пура“ е прекалено красива, за да е истина? Не знаем, възможно е „банановата обелка“ да е била използвана за дискредитиране на други снимки в досието… А кой е анонимният информатор? Читател на списанието, или източник, който желае да сподели тайните? Във всеки случай не успяхме да намерим тези снимки из интернет, може би читателят ще сподели с нас информация, която ни се е изплъзнала…

Ancient Code

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Без коментар

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори