Страхувайте се от извънземни, носещи подаръци?

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Димитър Димитров

В най-новия и сложен житен кръг – направен на 23 юни близо до летището в Торино – се чете в бинарен код „timeo ET farentes” (латински), което означава „страхувайте се от извънземни, носещи подаръци“.(Преводът е спекулативен, защото „et” означава съюза „и“. Тогава става „страхувайте се и от подаръци“.)

09175dd189882e9f581ab05b0b2e2f042afa2dde

Всички сме виждали житни кръгове и сме чували различни теории за тях – че се появяват естествено, че са дело на шегаджии и най-правдоподобната – че са дело на извънземни, които маркират земните координати за бъдещо нашествие и колонизация, или пък просто мирно посещение. Но най-новият житен кръг наистина печели наградата за креативност.

Странната фигура се е появила за една нощ и удивява местни и експерти. Ако това е дело на работещи на лунна светлина шегаджии, то е трябвало поне 15 души да работят съвместно – и то доста бързо. Това са 15 души, които работят толкова за една шега и даже не споделят с никой друг…

Възможно е да има връзка между новия житен кръг и този от 2011 г., чието съобщение в бинарен код е „EA Enki” –шумерският бог Енки. Възможно ли е всички тези съобщения да идват от известните анунаки?

Статията е публикувана в Before it’s news. Източник на снимките UFO the truth is out there.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Загадки

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори