Уфолог съзря космически кораб на Марс

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Антония Михайлова

Американският уфолог Скот Уоринг е открил на публикувани от НАСА снимки на Марс отломки от космически кораб. Според редактора на портала UFO Sightings Daily, никога досега той не е виждал на Червената планета толкова големи обекти, които да му напомнят междупланетни лайнери.

„Според мен пред нас е доказателство, че междузвездните войни не са измислица, а реалност. Размерите на този кораб са с диаметър между 2,5 и 3 метра. Вероятно той може да е побирал между 20 и 40 пътници“, пише „ловецът на НЛО“.

„Възможно, това е първото убедително доказателство, че на Марс има или поне е имало живот. По-рано също сме откривали необичайни предмети на повърхността на Червената планета, но те никога не са превишавали 5-8 сантиметра“, твърди Уоринг.

Мнението на НАСА, естествено, не съвпада с гледната точка на уфолога. Учените смятат, че представителите на портала UFO Sightings Daily се опитват да представят желаното за действително. По думите на специалистите Уоринг и сие са станали жертва на банална оптична илюзия.

„Тези кадри може да се интерпретират както ви се иска, в зависимост от вашата фантазия“, заявили представители на НАСА.

По-рано беше съобщено, че през юли уфолозите са открили на Марс останки от загинало същество:

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Без коментар

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори