10 знака, които Вселената ти дава, че крачиш по грешен път

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Хермина Тот
 • 11 август 2016 г. в 10:59 Последна промяна:
  12 август 2016 г. в 12:24

Понякога, когато попадаш в странни или неприятни ситуации, това може да е знак, че се движиш по грешен път. Всеки човек крачи по свой собствен, индивидуален път в живота. Има милиони различни пътеки, които можеш да избереш и никоя няма да е грешна – пътешествията ще се различават в зависимост от това по коя си тръгнал.

Често в живота обаче, може да се почустваме изгубени или пък заклещени по пътя, или може би дори сякаш сме избрали грешната пътека, която няма да ни отведе до желаната дестинация.

Ако внимаваш, обикновено има нежни, изтънчени знаци, които Вселената ти дава, че се намираш на грешния път.

Ето 10 индикатора, които ще ти помогнат да се върнеш на правилната пътека.

 1. Изпитваш стрес и тревожност

Ако постоянно имаш „топка тревожност в стомаха“, нещо не е както трябва. Това означава, че това което те заобикаля, дали ще е човек, много хора или място, то трябва да се промени. Само ти можеш да знаеш със сигурност какво причинява. Но ако размислиш и постъпиш честно спрямо себе си, ще стигнеш до корена на проблема.

Имай предвид, че дори само стресът, сам по себе си е достатъчна аларма за необходимостта от промяна в живота ти.

 1. Разболяваш се често

Всеки хваща настинка или грип от време на време, нормално е. Ако обаче непрекъснато се чувстваш не добре, никой вирус не те подминава, непрекъснато имаш неразположение, грип, кашлица, това вече е индикатор, че не живееш по твоите правила, че други имат думата по отношение на твоите решения. Това е и очевиден знак, че не полагаш достатъчно грижи за себе си и трябва да се качиш по-високо в собствения си списък с приоритети.

 1. Непрекъснато забравяш

Да губиш неща и непрекъснато да забравяш означава, че трябва да поемеш дълбоко дъх и да релаксираш ума си. Мозъкът ти е прегрян, което никога не помага.

 1. Мислиш си, че си карък

Подобно на точка 3, непрестанните инциденти означават, че трябва да забавиш темпото и да отделяш повече внимание, на нещата, които са около теб. Всъщност, да имаш доверие на собствената си интуиция означава, че имаш контрол върху живота си. Което от своя страна означава, че си на верния път.

 1. Чувстваш отегчение

Чувството на отегчение и досада е може би най-големият знак от Вселената, че не изживяваш пълния потенциал и че си много далеч от мечтите си. Светът е разнообразен и пълен с възможности, не би трябвало да има причини за досада и скука. Ако това усещане е упорито, то значи, че имаш прекалено голямо привикване със зоната ти на комфорт и се съпротивляваш на промяната. Елегантен начин да се разтовариш от това тегло е да си намериш например ново хоби, което не иска кой знае каква промяна.

 1. Нямаш желание да довършваш нещата, които захващаш

Стартираш разни проекти, но не ги завършваш? Това означава, че нямаш баланс, не си на земята. Означава също, че нещата, които преследваш не са в съзвучие със житейските ти цели и амбиции. Реши проблема като се вгледаш в себе си, просто се остави на течението на Вселената, така ще знаеш, че пътят, който ще се появи пред теб ще бъде в твой интерес.

 1. Винаги закъсняваш

Независимо дали закъсняваш по вина на някой друг или по своя собствена, непрекъснатото закъсняване означава, че нямаш контрол върху собственото си време. Това е точно обратното на ситуацията, в която си в пълна хармония с Вселената. Само когато времето тече в пълен синхрон със живота ти, можеш да знаеш, че си на верния път.

 1. Средата, в която живееш, е претрупана

Въпреки всичките ти усилия да разтовариш неща от себе си и от средата, която те заобикаля, непрекъснато те затрупват нови проблеми? Това е знак от Вселената, че отказваш да приемеш някои трудни истини в живота си. Това може изненадващо да значи също, че бягаш от стар проблем, от минало събитие, с което трябва да се приключи. Решаването на стар проблем може по магически начин да разтовари цялата бъркотия от плещите ти.

 1. Избягваш да мислиш за някои неща

Ако не искаш да мислиш или да говориш за определени неща, това може да те извади от релси и да те прати в грешна посока. Често това е така, защото те е страх да чуеш отговора или защото вече знаеш отговора, но нямаш куража да предприемеш нещо по въпроса. Без значение кое от двете е, потискането на емоциите може да увреди здравето ти, изключва те от връзката с душата ти и те направлява далеч от истинския ти път в живота.

 1. Изпускаш или чупиш неща

Ако това е така, то може да е знак от Вселената, че крачиш по грешен път и че без да искаш се отдалечаваш от собственото си благополучие. Може също да означава, че трябва да се откажеш от тази битка и да се оставиш на течението, както споменахме в точка 6. Това е в сила особено, ако имаш усещането, че тъпчеш на едно място в живота си.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Аз, човекът

Коментари

 • Cheapest Amoxicillin [url=http://sildenaf100mg.com]online pharmacy[/url] Cheap Valtrex Uk

  Ronneve 6 октомври 2017 03:11 Отговор
 • Браво! Прекрасна статия! И вярна!

  Владо 11 август 2016 13:54 Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори