Тайната на юкатанския метеорит: уфолог привидя извънземни

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Според уфолога Скот Уринг откритите овъглени останки приличат на извънземен шлем. (Youtube/MACETONCABRERA)
Антония Михайлова

На мястото на взрива на предполагаем метеорит над Мексико сред отломките на дъното открили почернели фрагменти на нещо, което лесно може да бъде взето за останки от двуног извънземен киборг, пише британският Metro.

Експертът уфолог Скот Уоринг разказва, че един от овъглените фрагменти приличал на шлем. Според него това може да послужи като безспорно доказателство, че е катастрофирал космически кораб на извънземна цивилизация.

Повечето специалисти, естествено, не са съгласни с него и смятат, че отломките, открити през 2013 година, са си обикновени отломки на обикновен метеорит.

Дали това са останки от извънземен киборг?   (YouTube/Excelsior TV)

Дали това са останки от извънземен киборг? (YouTube/Excelsior TV)

Уоринг в същото време настоява, че значителна част от откритите отломки изглеждат като части от механизми, изработени от разумни същества.

„Това беше толкова силен удар, че електричеството спря навсякъде, но искам да кажа, че изглежда като технология на древни извънземни“, казва уфологът.

„Откритите останки изглеждат като извънземен скелет на дрон, робот или космически костюм, защото нито едно тяло, дори тяло на пришълец, не може толкова добре да се съхрани, падайки от Космоса.“

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Загадки

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори