4-годишно момче в Бангладеш изглежда като старец, не знаят защо

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

4-годишно дете в Бангладеш, засегнато от мистериозно заболяване, заради което изглежда като старец, бе прието в болница в Дака за изследвания, предаде Франс прес.

Лекари в университетската клиника в Дака се съгласиха да се опитат да диагностицират заболяването и да лекуват безплатно момчето, което се казва Байезид Шикдар и произхожда от бедно земеделско семейство.

Детето по рождение е с излишъци от кожа, които висят от крайниците и лицето му. Затова изглежда като старец. Освен това то има свързани със заболяването сърдечни, слухови и зрителни проблеми.

Семейството ни се срещна с много лекари, но нито един от тях не успя да разбере от какво страда детето ни,

заяви баща му Лаблу Шикдар.

Продадохме земята си, за да може то да се лекува в местни болници. Отведохме го при лечители, изпробвахме терапии на базата на растения и билки, но нищо не помогна. Тази клиника е последната ни надежда.

Някои лекари предположиха, че става въпрос за прогерия – болест, която предизвиква мистериозно стареене малко след раждането.

Тя вдъхнови филма „Странният случай с Бенджамин Бътън“. В него Брад Пит изпълнява роля на мъж, който се ражда възрастен и се подмладява с времето.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Мед&Био

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори