5 понеделника, 5 съботи и 5 недели през декември

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Антония Михайлова

Социалните мрежи преливат от „писма на щастието”, които обещават бързо богатство, ако ги препратите на приятели. Причината за това е, че този декември е необикновен. През този месец ни очаква щастливо съвпадение – 5 понеделника, 5 съботи и 5 недели.

„Такова съвпадение се случва веднъж на 824 години – обяснява астрологът Виталий Осипов. – Петицата сама по себе си е едно от най-почитаните числа в Китай, тъй като носи щастие.

Според китайската нумерология тя води света към движение, развитие и промяна. В гаданията тя показва фигурата на императора, тоест властта, която обещава максимален разцвет и кариерен ръст.

А според фън шуй трите петици символизират „торба с пари”. Тоест смята се, че този месец може да донесе добри печалби. За това е необходимо само да си ушиете малка торбичка от ленена тъкан и да сложите в нея няколко едри банкноти. Само да не вземете като Пинокио да я заровите и да чакате да роди още пари.

Носете я със себе си и от време на време си представяйте (най-добре по време на медитация) как торбичката се пълни с още банкноти и става все по-тлъста.

Източник: КР

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Загадки

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори