Американец се разби в „портал на времето“

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

„портал на времето“
HANA FRENETTE/PENSACOLA NEWS JOURNAL
Димитър Димитров

Полицията от Флорида съобщава, че миналата неделя 40-годишен мъж от Нашвил е опитал да премине през „портал на времето“, но се забил в тухлената стена на магазин в Пенсакола.

Шофьорът на превозното средство е носил предпазния си колан и не е претърпял сериозни наранявания, но в обяснението, което дал, се включвали несвързани фрази за пътешествие във времето.

По това време сградата е била празна и всички щети са само материални. Полицейският доклад гласи, че „шофьорът е карал с голяма скорост в опит да премине през „портал на времето“, пише Huffington Post.

Пътешественикът във времето обяснил, че „не е успял да мине през портала, преди да настъпи катастрофата“.

Елисън Бенет (Ellison Bennett), който държи магазин в близост до местопроизшествието, казва, че всъщност хората са имали голям късмет. „Ако това се беше случило в делничен ден, в сградата щеше да има хора и катастрофата щеше да се превърне в голяма трагедия.“

От полицията съобщават, че мъжът е пътувал към съседен град, за да се види с дъщеря си. Обвинен е в немарливо шофиране и непоказване на гражданска отговорност, а след това е закаран в болницата за преглед. Няма подозрения за употреба на алкохол и наркотици.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Разни хора

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори