Американски генерал казва фрапиращи неща за Марс

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

© imagestack
Димитър Димитров

„Отдавна дойде времето да вдигнем завесата на тази тема. Имаме твърдения от най-достоверните източници – тези, които са на позиции да знаят – за невероятен феномен, чиято природа тепърва ще бъде определяна.“

Това са твърдения на Джон Подеста (John Podesta) – шеф на кабинета в Белия дом при Бил Клинтън и съветник при Барак Обама. Определено това са силни твърдения, но и най-вероятно са истина. „Има доказателства в изобилие, че с нас се контактува, цивилизации контактуват с нас от доста отдавна“, казва д-р Браян О‘Лиъри (Brian O’Leary), който е бивш астронавт в НАСА и професор по физика в Принстънския университет.

Към големия списък от хора, които желаят разкриването на истината, може да бъде добавен и генерал-майор Албърт Стъбълбайн (Albert Stubblebine). Генерал Стъбълбайн е бил командващ генерал в американското разузнаване и командващ защитата в INSCOM. Това е един от най-уважаваните американски военни, като под негово командване са били 16 000 войници.

Това е и един от най-заклетите защитници на хипотезите за „психическата“ война и проекта Старгейт (Stargate). Старгейт е проект за отдалечено наблюдение. Това явление може да се опише по няколко начина.

Накратко, това е умението на някои хора да виждат и описват отдалечена местност. Това можело да се случва на огромни разстояния – стотици хиляди километри, а понякога и повече. Резултатите от този проект са разсекретени и публикувани в Journal of Scientific Exploration. Наистина имало хора, които успявали да опишат места, които се намирали много далеч от физическото им местоположение.

Ето какво казва генерал Стъбълбайн за Марс в книгата НЛО и Национална сигурност на Ричард Долан (Richard Dolan), може би притежавайки информация от проекта за отдалечено наблюдаване:

„На повърхността на Марс има структури. За протокола ще кажа, че има структури и под повърхността на Марс…

Също ще кажа, че на повърхността на Марс има машини, под повърхността на Марс също има машини. Можете да ги видите, можете да ги разгледате детайлно, можете да видите какво са, къде са, кои са и всичко за тях.“

Дали наистина е толкова невероятно, че на Марс и Луната може да има изкуствени структури?

Collective Evolution

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Гледна точка

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори