Хитлер страдал от аномалия, затова нямал деца

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

аномалия
Вiography.com
Антония Михайлова

Немският професор Петер Флайшман твърди, че е открил неопровержими доказателства, че Хитлер е имал проблеми с десния тестис, съобщава The Telegraph.

Според историка това се потвърждава от медицински документи на Хитлер, изложени на аукцион през 2010 година и взети за изучаване от правителството на Свободната държава Бавария.

На разположение на Флайшман се оказал отчет на д-р Джоузеф Щтайнер Брин, който работил в затвора, където през 1923 година Хитлер попаднал след „Бирения пуч“.

Документът свидетелства, че лидерът на Националсоциалистическата немска работническа партия е страдал от крипторхизъм – десният тестис не се спускал в скротума. В медицинската карта пише, че осъденият е здрав и силен, но страда от десен крипторхизъм.

Както отбелязва изданието, това може да обясни защо Хитлер не е имал деца. Преди се смяташе, че единият тестис на Хитлер е пострадал от шрапнел по време на Първата световна война.

Биреният пуч е неуспешен опит за превземане на властта, предприет от Националсоциалистическата немска работническа партия начело с Хитлер и ген. Лудендорф на 9 ноември 1923 година в Мюнхен.

Крипторхизмът е състояние, при което единият или двата тестиса не се спускат в скротума. Най-често се среща при недоносените момчета, пояснява Lenta.ru.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
История

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори