Извънземните вече са били на Земята, а може би още са тук

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

увеличеното НЛО.
Ивайло Красимиров

Професор по патология от Станфордския университет каза: „Извънземните са на Земята от дълго време и все още са тук“ и твърди, че има експерти, които работят по обратно инженерство на неизвестни катастрофирали кораби.

Д-р Гари Нолан направи смелите изявления по време на конференцията SALT iConnections миналата седмица в Манхатън по време на сесия, наречена „Пентагонът, извънземен разум и катастрофирали НЛО“.

Водещият, Алекс Клокус, каза, че е трудно да се повярва в това и го помоли да защити вероятността извънземен живот да е посетил Земята.

„100 процента“, отговори Нолан

„Мисля, че това е напреднала форма на разузнаване, която използва някакъв вид посредници“, каза Нолан. „Не че ходят сред нас, облечени в кожени костюми. По-скоро правят нещо там, което смятам за тест за интелигентност.“

Той каза, че е като южноамериканските местни племена, когато за първи път са видели испанските кораби. Те не са знаели какво виждат, но е било необичайно.

„Те се появяват и казват кои от вас са достатъчно интелигентни, за да осъзнаят какво е това, което гледате… „Можете ли да видите какво е пред вас в действителност? Можете ли да видите аномалната точка с данни?

„Най-убедителното доказателство“, според Нолан, е как правителството на САЩ се е справило с UAPs – неидентифицирани аномални явления, което е правителствена дума, която означава НЛО – през последните няколко години.

Това включва създаването на Службата за разрешаване на аномалии във всички области (AARO) в рамките на Министерството на отбраната, която има за задача да разследва потенциални наблюдения на НЛО и публични изслушвания в Сената относно НЛО.

Последното изслушване се проведе на 19 април пред подкомисията по въоръжените сили на Сената за нововъзникващи заплахи и способности, което според Нолан „създало гнездо на стършели във Вашингтон“.

„След това моят личен опит на човек, който участваше в събирането на оригиналната информация“, каза Нолан, „и моят опит с хора, които са работили или работят по програми за обратно инженерство на свалени кораби.“
Нолан каза, че познава хора, които работят по обратно инженерство на свален извънземен кораб.

Някои от тези неизвестни кораби са заснети на видео, изпълнявайки маневри, невиждани досега и противоречащи на законите на познатата ни физика

„Мъничко знание от това може да революционизира това, което правим“, каза Нолан. „Винаги търся възможността. Гледам добрата страна на такова събитие“.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Гледна точка

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори