Какво означават сънищата ви и какво да правите?

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Pixabay.com
Антония Михайлова

Повечето от нас поне веднъж в живота са падали от голяма височина, придобивали са способност да летят, губили са управление над автомобил или са се озовавали голи сред публика насън.

Психологът Ян Уолъс твърди, че всички сънища говорят за вашето състояние в реалния живот, пише The Independent.

В 30-годишната си практика Уолъс е интерпретирал повече от 150 000 сънища. Той е съставил списък на 9-те най-разпространени от тях и е обяснил тяхното значение.

Откриване на неизползвана стая

Какво означава: стаите насън отразяват различни аспекти от вашия характер. Така че откриването на неизползвана стая говори, че имате талант, за който не сте знаели по-рано.

Какво да направите: колкото повече време отделите на изучаването на спящите си таланти, толкова по-голяма е вероятността да откриете други врати, които ще ви отворят нови възможности в реалния живот.

Загуба на управление на автомобил

Какво означава: автомобилът означава вашата способност да се движите точно към избраната цел. Възможно е в реалния живот да усещате, че не контролирате изцяло движението си към успеха.

Какво да правите: вместо да правите опити за пълен контрол над ситуацията, Уолъс съветва да отпуснете хватката и да позволите на основните ви инстинкти да изберат най-добрия за вас път.

Падане

Какво означава: възможно е в живота да сте се озовали във висяща ситуация и да се страхувате, че всичко ще се срути.

Какво да правите: вместо да се притеснявате от загуба на контрол, просто трябва да се доверите на себе си и другите и тогава всичко самичко ще застане по местата си.

Полет

Какво означава: получили способност да летите, вие сте свалили от себе си товара на обстоятелствата, които са ви теглили надолу.

Какво да правите: може да ви се струва, че възникналото насън чувство за свобода е просто щастлива случайност. Но всъщност то често означава, че сте успели да вземете тежко решение или да се издигнете над ограниченията, предизвикани от големи отговорности.

Не сте готови за изпита

Какво означава: вероятно се отнасяте критично към своята дейност в реалния живот.

Какво да правите: необходимо е да се научите да се наслаждавате на знанията и постиженията си, вместо постоянно да ги оценявате.

Озовали сте се гол пред публика

Какво означава: по-скоро в живота ви има такива ситуации, които ви карат да се чувствате уязвими и подложени на опасност.

Какво да правите: макар това да ви се струва срамно, понякога просто трябва да се разкриете пред другите, за да могат те да видят вашите реални положителни страни.

Не можете да намерите тоалетна

Какво означава: може би в реалния живот не можете да удовлетворите своите потребности така, както ви се иска – в широкия смисъл на думата.

Какво да правите: прекарвайте повече време, като се грижите за себе си, а не за другите.

Падат ви зъбите

Какво означава: зъбите символизират доколко уверени и силни се чувствате. Заедно със зъбите насън се разрушава вашата увереност в себе си в реалния живот.

Какво да правите: вместо да разглеждате ситуацията като нещо, което ви прави по-слаби, опитайте спокойно да помислите над случващото се и да приемете предизвикателството.

Някой ви гони

Какво означава: в живота ви има проблем, който искате да решите, но не знаете как.

Какво да правите: този сън ви дава прекрасна възможност да разберете какви цели преследвате в живота. Дори ако тези, които ви преследват насън, ви плашат, не се страхувайте – те просто искат да подгонят вашето въображение към осъзнаването на нереализирания ви потенциал, който очаква въплъщение в живота.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Психология

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори