Магията на датата 12.12.12

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Антония Михайлова

Тази статия не е основана на научни факти, но намира място в МЕГАВСЕЛЕНА поради големия интерес, който предизвикват неизвестното и необяснимото в рубриката „Загадки”. Събрахме за вас най-любопитното, което успяхме да открием в мрежата.

Както става ясно от небивалия бум, който бележат годежи, сватби и кръщенета на повтарящите се цифри, от 12 години ние се радваме на т.нар. щастливо съвпадение на числата, които ни дава съчетанието от дни, месеци и години. Този парад е открит на 1.01.2001 г. и завършва сега на 12.12.12 г. И точка – до края на столетието няма повече такива числа. Велики надежди възлагахме ние, хората, на 7.07.07, страхувахме се от 6.06.06, а от 9.09.09 очаквахме невероятен късмет (за зла беда последната дата съвпадна с тежката криза, но дано да има хора, на които все пак е донесла късмет).

И така, доживяхме до последната „красива” дата – 12.12.12. Какво можем да очакваме от този ден?

Нумерология

При пресмятане на датата 12.12.12 се получава числото 9. Деветката „излиза на повърхността”, когато направим изчисленията и съберем всички цифри на датата: 1+2+1+2+1+2=9. Но да направим по-различен нумерологичен анализ на датата 12.12.2012, тъй като именно така изглежда тя, ако я запишем правилно. Тоест ако сумираме числата по следния начин: 12+12+2012, се получава 11, а не 9. В нумерологията числото 11 носи сакрален смисъл. То (както и числото 22) не се преобразува в просто число, а се разглежда в своята пълнота.

Какво носи датата, притежаваща особена енергетика? Първо, на този ден може да се разкрият таланти, да се появят необикновени интуитивни способности, с които човекът да погледне по различен начин на живота. Второ, твърдят нумеролозите, от 12.12.12 може да се очакват нови глобални открития, които ще бъдат направени от тези, на които е дадено повече, отколкото на останалите (гении, велики учени, пророци). Но тези открития ще повлияят на цялото човечество, а не само на отделни хора или страни.

Друго от значенията на числото 11 е отговорността, която поемат върху себе си избраните. В този ден има вероятност от вземането на важни решения на държавно или световно ниво. Добри или лоши – ще покаже времето, но влиянието на тези решения върху хората ще стане очевидно веднага, тъй като ще предизвика обществена реакция.

Освен това от датата 12.12.12 може да се очаква пик на т.нар. паранормални явления. Например контакти с паралелни светове или масови свидетелства за посещението на НЛО на нашата планета.

Ако се разглежда датата 12.12.12 като ден за бракосъчетания, то трябва да се отбележи, че романтиката при двойките, избрали този ден да свържат съдбите си, ще надделява над практичността. И ако еуфорията от такова отношение към живота и към партньора дава незабравими впечатления в самия ден, то след сключването на брака то може да донесе и грижи, твърдят нумеролозите.

Ако се абстрахираме от традицията и все пак сведем 12.12.2012 до просто число, ще получим 2. А то притежава съвсем различни характеристики и в тях не влизат особени събития. Но както показвала практиката, магическото число 11 оказва своето влияние върху хората и събитията и се очаква то да се прояви.

Таро и нумерология

Нумерологичните традиции (заедно с астрологията) са оказали огромно влияние върху тарологията, затова си заслужава да се разгледа магическата дата 12.12.12 през призмата на арканите на картите Таро. Ето какво се получава: числото 11, съответстващо, на тази дата, е нееднозначно. В някои тълкования то съответства на поредния номер 11 – аркана „Силата”, а в други традиции 11 се съотнася към „Справедливостта”. Таролозите описват възможните събития според двата смисъла.

„Силата”

„Силата” ни дава възможност да проведем деня плодотворно, отлично да се правим с всички сложни дела и да извоюваме победа на важно за нас поприще. Трудностите, през които трябва да преминем, са неизбежни, но те ще ни мотивират да постигаме отлични резултати. Когато обаче обуздаем страстите и се опрем на духовната си чистота, ще направим плановете си лесно осъществими.

В същото време „Силата” е сексуалната енергия и влечението към плътските удоволствия, затова борбата с изкушенията няма да е лесна. Но трябва да се борим, иначе недоброжелателите бързо ще се възползват от слабостите ни. Ако се говори за събитията на по-дълбоко ниво, то може да се очаква, че този ден ще ни накара да се откажем от нещо скъпо и близко заради по-висши цели. Така например има вероятност от събития, които да ни накарат да променим начина си на живот. Не веднага, разбира се, но импулсът ще дойде именно на 12.12.12.

В този ден е възможен и пик на социалната активност, тоест хората да се обединят, за да направят нещо заедно. Впрочем това наистина може да се каже за многобройните сватби, насрочени за магическата дата 12.12.12.

„Справедливостта”

Ако разглеждаме датата спрямо аркана „Справедливостта”, може да се предположи, че през този ден се очакват много и различни споразумения, чието неизпълнение след известно време ще доведе до съдебни спорове. Затова трябва много добре да се мисли, преди да се подписват каквито и да е договори. Освен това възмездието за измамата, извършена на 12.12.12, ще застигне нейния извършител по-рано от предполагаемите ползи.

„Справедливостта” сочи също възможност за получаване на компенсации, дотации, стари дългове, затова има вероятност от финансови печалби, които да станат награда за лишения или загуби.

През този ден мнозина ще получат шанс за изразяване. На държавно ниво чрез укази правителството може да реши да покаже на народа, че действа за благото на дадената страната и жителите й.

Може да се очакват и „единични бунтове” – от хора, които с действията си се стараят да докажат правото си на свобода и независимост или че не приемат решенията на управлението.

Съветът на окултистите

Пожелайте си нещо в нощта на 12 срещу 13 декември, съветват окултистите. Шансовете то да се сбъдне са големи. Запалете три малки свещички (например за торта), наредете ги пред вас и си представете, че сте успели, богати и здрави. Съсредоточете се над мисълта, докато свещичките горят. Така ще пуснете енергията на желанието си и ще се отключи неговата реализация.

Но и без свещи намисленото може да се сбъдне, ако искрено и от все сърце си го помислите. Все пак – внимавайте какво си пожелавате!

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Загадки

Коментари

  • Startup Battlefield Up Next Gravit Lets You Illustrate In Your Abode Or On TheRoad Subscribe to span classnomobileSubscribe to spanTechCrunch Daily Enter Email Address Subscribe Boston Meetup PitchOffTechCrunchs Legendary PitchOff Competition Comes To Boston on Feb It was time to raise a Series A and the founders had offers from Andreessen Horowitz and Kleiner Perkins who knew banks would wise up eventually.Learn all about credit score and how to boost yours. [url=http://nowfastmoney.com]cash advance online[/url] Year Fully Amortized Loans No Balloon No PrePayment Penalty Purchase or ReFinance Hard Money Loan Definition Explanation A hard money loan is a specific type of assetbased loan financing in which a borrower receives funds secured by the value of real estate or a parcel.

    Ronneve 2 октомври 2017 12:18 Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори