Мистериозен черен дъжд заля жителите на Мичиган

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Антония Михайлова

Жителите на един от градовете на щата Мичиган (САЩ) недоумяват, след като катранено вещество засипало автомобилите и пътищата през изминалата седмица. Субстанцията наплашила жителите на град Харисън, но точният ѝ произход се изяснява пише Daily Mail.

Черното мастилено вещество е открито на шест улици в град Харисън миналата неделя и няколко дни по-късно. Служителите от департамента по екология са събрали образци от веществото за изследване.

Началникът на пожарната заявил, че това не е птичи тор и веществото не е гориво. 73-годишният жител на Харисън Пол Шлотоу обяснява, че всичко, което интересува хората по повод на това вещество, е дали то не се явява потенциално вредно и опасно.черен дъжд, МичиганЖителите първоначално смятали, че веществото може да е прилетяло от съседния Селфридж, където се намира база на ВВС на Националната гвардия.

Но от базата заявили, че мазутната субстанция не идва от тях. „Няма признаци разглежданото вещество да е било изхвърлено от военни самолети от различни типове“, се казва в заявлението на военните.

Те обясняват също, че авиобазата се е обърнала към експерт от Мичиган за изучаване на материала на място.черен дъжд, МичиганПредставител на военните сили казал, че те ще работят със своите местни и държавни институции партньори, за да изяснят този въпрос.

Служител от Департамента за околна среда на Мичиган съобщил, че е възможно да е необходима още една седмица, докато организацията установи какво точно се явява черната субстанция.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Мистерии

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори