Мистериозен обект изхвърли океанът на остров Сиибрук

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Загадъчен обект, появил се на плажа, е оставил местите хора объркани, а експертите признават, че не са сигурни какво е това и откъде се е появило.

Цилиндричният обект с тегло около 90 килограма се появи на брега на остров Сииброук в Южна Каролина, САЩ.
Лорън Руст, изпълнителният директор на Обществото за морските бозайниците е реагирала първа.

„На обекта няма метал. Цялото нещо изглежда, просто като натрупани един върху друг пластове от пяна „, казва тя пред местното издание The Post and Courier, преди да публикува снимки във Facebook с надеждата, че някой може да идентифицира мистериозния обект.

„Това нещо не изглежда така, сякаш е било във водата много дълго. Бихте си помислили, че ако е във водата (за дълъг период от време), то ще бъде покрито с различни видове морски живот“, казва тя. На снимките обектът изглежда като направен от бетон, но всъщност се чувства „като мека пяна“.

b1f58789537b26094d0766f8d0674a55

Без официален отговор какво е това, теории, коя от коя по-идиотски, започнаха да се появяват в социалните медии. Извънземни, шпиони, дори „звездата на смъртта“ са обясненията, които местните коментират.

Джо Кронин, административен управител на остров Сииброук, казва пред местните медии: „Напоследък на брега излизат различни странни неща. Само през последните няколко месеца имахме части от докове, различни мъртви животни … „, казва той. – „Освен ако някой не потвърди, че този обект е негов и не обясни какво е това, вероятно няма да имаме сигурност за неговия произход и предназначение“.

Градските служители са взели предмета за по-нататъшно разследване.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Искам да знам

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори