Най-забавните теории за НЛО

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

© vk.com
Антония Михайлова

Ако твърдо сте решили да видите НЛО, ще го видите – в облаците, в ярките планети или секретните военни изпитания.

През 1955 г. ген. Дъглас Макартър в една от публичните си речи заявил, че човечеството трябва да се обедини, за да могат хората да дадат отпор на агресорите в случай на извънземно нашествие.

Защо го е казал, не е известно, но мнозина решили, че съществува реална заплаха. Друга група фанатици настойчиво убеждавали околните, че Олимпийските игри от 2012 година не са нищо друго, а заговор между извънземните и тайното общество на Илюминатите – те възнамерявали да съберат повече хора на едно място и да въведат нов световен ред.

Всъщност науката няма еднозначни доказателства за участие на НЛО в нашия живот или дори за тяхното съществуване. Но това не пречи на хората да измислят все нови и все по-забавни теории.

Извънземни, пътешестващи из времето

Тази теория била тиражирана от д-р Брус Голдбърг, хипнотерапевт, смятащ сее си за най-осведомения човек на света по въпросите за пътешествията във времето. Той смятал, че извънземните кораби всъщност са кораби на хора от бъдещето, които прилитат при нас, за да насочат развитието ни в необходимата посока.

Голдбърг основал своята хипотеза на Рендълшамския инцидент с летяща чиния, която се приземила в гората. Оставените от нея символи, представляващи нещо от рода на последователност от нули и единици, били забелязани от Джим Пенистън, който ги запомнил.

Джим се решил да покаже тези символи на обществеността чак през 2010 година. Било решено, че тези символи са дошли към нас от Южна Англия приблизително от 8100 година.

НЛО – плазмени създания

Тази теория смята, че НЛО не са механизъм, а небесни обитатели, състоящи се основно от плазма. Тази теория е описана в книгата на Тревър Джеймс Констабъл от 1959 година. Той смятал, че тези създания не са видни за очите и могат да бъдат забелязани само през инфрачервени камери.

По-късно теорията му била допълнена от предположения, че тези същества може да живеят само в жестоки условия или в Открития космос. Освен това те се нуждаят от електроенергия, която им е необходима за осъществяване на репродуктивни функции.

НЛО са архонти

В библиотеката на Гностическите текстове Наг Хамади е открит документ, описващ група от създания начело със самия Йехова. Те се появили в процеса на зараждане на Слънчевата система в резултат на възникнала плазматична вълна и сега се хранят с нашите емоции.

Описват се два типа на тези създания – едните външно напомнят ембрион, а другите имат рептиловидна външност. Те имат по-добри технологии от нас, владеят телепатия, пътешестват във времето и ни призовават да вярваме в Йехова.

Според текста именно те унищожили представителите на гностическия свят и допринесли за процъфтяването на юдейската религия.

НЛО са част от секретния въздушен флот на САЩ

През 2001-2002 г. Хари Маккинън хакнал компютри на НАСА и военното министерство на САЩ в търсене на информация за извънземни. По думите му установил, че е бил пленен космически кораб, който впоследствие бил преоборудван с цел усъвършенстване на антигравитационното поле и термодинамичния потенциал.

В документ, взет от държавния департамент на САЩ, се говорело за програма по контрол на Слънчевата система, която подразбира наличието на секретен флот от космически кораби под ръководството на ООН. Подразбират се също участия и на редица други страни в случай на междупланетен конфликт.

Изчезналият боинг бил похитен от НЛО

Пътническият лайнер MH370 изчезна от радарите по време на полет над Южнокитайско море на 8 март 2014 година. Когато самолетът загубил връзка с диспечерите, военният радар все още проследявал неговия път, който буквално бил изменен, в резултат на което самолетът се оказал над Андаманско море, където изчезнал. Именно тогава слуховете за похищение на самолета от НЛО започнали да набират популярност.

Това било особено лесно да се провери в съобщение на военните, според което на радара преди изчезването на самолета се появил неидентифициран летящ обект, а на мястото на изчезването не били открити никакви отломки.

Целият свят ще бъде измамен с огромна холограма

Тази теория е получила разпространение през 2009 година, когато в небето над Норвегия възникнало синьо светене. Независимо че подобно явление не е рядкост в тези места, някои хора доизмислили явлението по следния начин: на тях им се сторило, че формата на светене не е естествена, а това значи, че не е с природен произход.

Едни издигали версии за изпитания на руско оръжие, но скоро се намерили и други, които припомняли проекта Blue beam и Серж Монаст, който тогава заявил, че ООН, отбранителното министерство на САЩ и НАСА, съвместно с университета на Аляска проектират огромна холограма, която е призвана да им помогне да установят нов световен ред. Те се готвели да проецират „нахлуване“ на извънземни и огромна фигура на „Бога“, обещаващ спасение.

НЛО – демони, вещаещи апокалипсис

Знаците, откривани в житните кръгове, били отнасяни не само към Кабала, но и непосредствено към дяволския език. Тоест НЛО били предвестници на Апокалипсиса.

Похищаваните от извънземни хора били принудени да влизат в сексуална връзка с тях или да се приобщават към греховни деяния от друг род, което много напомняло ситуацията с падналите ангели преди великия потоп, породил расата на гигантите.

Мисията на извънземните се заключавала в това бъдещите гости от Космоса да отслабят вярата на човечеството в Бога и да ни подготвят за идването на техния демоничен култ.

НЛО – изобретение на нацистите

Основоположникът на тази теория – Ернст Цундел – твърди, че летящи кораби не просто били построени от Третия райх съвместно с обществото Врил, но дори установили контакт с извънземни, обитаващи системата Алдебаран.

Когато нацистите изгубили войната, преместили своите изследвания в Антарктида и продължили с тяхна помощ високоразвитата цивилизация, живееща в кухини на земната кора. През 1946 година американците разгърнали мащабна кампания в Антарктида уж с цел откриване на отстъпващи съветски войски, но всъщност искали да унищожат нацистките експериментални бази.

Категории на статиите:
Без коментар

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори