Разкодирани извънземни съобщения в разсекретен документ

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Димитър Димитров

На 21 октомври 2004 Агенцията по национална сигурност на САЩ е разсекретила документ, който е представен от д-р Хауърд Кампейн (Howard Campaigne). В докладът става въпрос за декодиране на извънземни сигнали, които са получени от открития космос. Документът все още е достъпен на официалната страница на АНС.

Според доклада съобщенията са прехванати от сателита Спутник, но по това време светът не е притежавал възможността да разкодира сложните сигнали. В разсекретения документ са вписани 29 извънземни съобщения, обозначени като „извънземен код“.

Интересното в ситуацията е, че това е неопровержимо доказателство за съществуването на извънземен живот, но все пак за съществуването на доклада знаят много малко хора. Защо този документ не е разпространен из целия свят? Все пак е публикуван в официалния сайт на Агенцията по национална сигурност на САЩ. Докладът е одобрен за разсекретяване през 2004 г., но всъщност става достъпен едва през 2011 г.

Ето и една интересна извадка от документа:

„Наскоро беше засечена серия от радио съобщения, идващи от открития космос. Предаването не беше продължително, а разделено с паузи, които може да се приемат като единици информация, защото се повтаряха постоянно. Паузите се явяват пунктуация. Различните комбинации са представени чрез букви от азбуката, така че да можем да запишем съобщенията. Всяко съобщение, освен първото, се появява само веднъж. Серийните номера на съобщенията са предоставени за всяка препратка.“

Д-р Кампейн е един от най-добрите криптолози в света и затова правителството е избрало него за дешифрирането на съобщенията.

Живеем във време, в което информацията за извънземен живот и НЛО, е част от ежедневието ни. В архивите на десетки държави могат да се открият безброй документи, свързани с извънземни и тяхното присъствие на планетата ни. И все пак, по някаква мистериозна причина, никой не взема фактите насериозно и никой не се опитва да анализира цялостната информация, така че човечеството вече да не живее в лъжа.

EWAO

Категории на статиите:
Без коментар

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори