Необикновените качества на модерните пирамиди в Русия

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Пирамида на Александър Голод.© Kolya&Masha

Всяка година стотици хиляди посетители на Русия пътуват до място на 25 мили северозападно от руската столица, където се намира масивна пирамида от фибростъкло, за която се казва, че усилва и фокусира лечебни енергии от Земята. 144 фута висока, 55-тонната структура е най-голямата от общо 17 разположени из Русия, финансирани и построени от руския учен и предприемач към отбраната Александър Голод.

Много хора не знаят, че има огромни модерни пирамиди в Русия и Украйна. И това е, защото някъде през 1989 г. Александър Голод от Москва вярвал, че пирамидите създават голямо енергийно поле, което може да повлияе на биологически и небиологически материали.

През последните 10 години руските учени са разгледали дълбоко въпроса за енергията на пирамидата и са го показали чрез поставяне на стоки в една пирамида, която подпомагала растежа, подкрепяла здравето и насърчавала дълголетието.

Те открили, например, че ако поставите антибиотици в пирамидата за период от един лунен цикъл, около 28 дни, силата на антибиотика нараства до 10 000 пъти. Документирано е, че това енергийно поле съществува.

Руските въздушни сили съобщават за голямо енергийно поле, което прихващат на радара си, с височина една миля над пирамидата на Голод в Москва. Възможно ли е енергийният ефект от пирамидата на Голод да е явление, което учените едва сега започват да разбират? Или може би древните цивилизации по света са били наясно с тази енергия на пирамидата преди хиляди, ако не и десетки хиляди години? 003589aРазположението на пирамидите е много интересно, защото, изглежда, са разположени на места, където има енергия. Древните вероятно са разбирали това много ясно.

Думата пирамида идва от Древна Гърция и означава „огън в центъра“. Древните гърци смятали, че тази геометрична форма събира космическа енергия. И пирамидите по света са някакъв вид енергийни колектори.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Невероятно, но факт

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори