Netflix продуцира сатиричен филм за войната с Брад Пит

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Netflix

Netflix инвестира все повече в ексклузивно съдържание за своята видео стриймиг услуга. Компанията стои зад култовия сериал „House of Cards” с Кевин Спейси в главната роля.

Последната инвестиция на компанията обаче е най-голямата до момента. Става въпрос за колаборационен проект с B Entertainment на Брад Пит. Проектът носи името War Machine. В сатиричната продукция с военна насоченост (военните действия в Афганистан), Брад Пит ще поеме ролята на генерал „рок звезда“, опитващ се да пързаля полиция, преса и реалностите на войната.

Фликът ще дебютира ексклузивно за Netflix някъде през 2016 година. Продукцията ще бъде излъчена и в „селектирани“ кина през следващата година.

Официалният достъп до Netflix в България все още не е наличен, но със сайтове като unblock-us можете да се насладите на най-популярната видео стрийминг услуга в световен мащаб от всяка точка на родината ни.

iNews.bg

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
HiTech

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори