НЛО приближава Земята, НАСА потулва случая?

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Мегавселена
  • 14 юли 2016 г. в 09:57 Последна промяна:
    14 юли 2016 г. в 10:02

Едно от хубавите неща, които НАСА прави, е излъчването на живо видео от Международната космическа станция, обикаляща около Земята 16 пъти на ден. Нещо странно обаче се случва на 9 юли. НАСА излъчва директно от МКС, когато е забелязан неизвестен обект (според някои коментари на влогъри в Youtube – извънземни) да навлиза в земната атмосфера.

Тогава прякото излъчване на НАСА спира.

Първо видеото беше качено в канала на Streetcap1, после беше споделено от десетки други. Разбира се, това може и да е метеор, вижте видеото (лошо качество) и преценете сами. Според доста авторитетни издания, като например Express.co.uk (въпреки че има думата „шок“ в заглавието), това все пак е било НЛО.

От НАСА коментират: „Не сме забелязвали НЛО в популярния смисъл на тази дума. Прякото излъчване от МКС е все още експеримент, всичко от Станцията се излъчва към Земята.

Случва се обаче сигналът да се изгуби, тогава картината е тъмна. Ние не сме изключвали излъчването целенасочено, сигналът от време на време се губи и това става автоматично“.

Все пак каква е тази светлина на видеото? Разбира се това може да са раз.ични неща, отразен отблясък от лещите на камерата, радиационна частица ударила се в сензор на видео системата, метеор или парченце боклук от хилядите които обикалят около планетата.

Естествено, ако искате може да повярвате и на изписаното в сайтове и показано в YouTube с подходяща страшна музика… извънземните идват.

Категории на статиите:
Без коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори