Обувките, които ще ви отведат у дома

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Антония Михайлова

Романтичното време, в което конят отвеждаше с каруцата подпийналия си стопанин от кръчмата до дома му, е безвъзвратно отминало. Сега можете да си представите обувки с GPS навигация, които ще вършат тази работа, където и да се намирате.

Известният британски дизайнер Доминик Уилкокс представи своята иновация: ексклузивни мъжки обувки с вградена GPS навигация и светодиоди.

Тъкмо лампичките, разположени на носа на обувките, ще ви отведат у дома или на всяко друго място по ваше желание, като ви покажат най-безопасния и лесен път.

Реализирането на идеята на британския дизайнер радва мнозина, но други са учудени защо е започнал с мъжки, а не с женски обувки. Според световната статистика жените по-често се губят дори на познати места и по-зле се ориентират в пространството.

Обувките с GPS навигатор на Доминик Уилкокс са не само функционални и стилни. Те имат и уникална подметка. Освен това може да се изработят в различни вариации според желанието на клиента и ушити според особеностите на стъпалото му.

Кожата е естествена, плюс че са 100% комфортни и водонепромокаеми. Плюс че GPS системата безгрешно ще ви води където искате. Червената светлинка на носа на обувката ще се включи тогава, когато минавате близо до мястото, което търсите.

Необикновените обувки са създадени в тясно сътрудничество с известния английски производител на обувки Stamp Shoes. Очаква се скоро те да се появят в скъпите бутици.

 

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Технологии

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори