Отвличане от извънземни в 500-годишен китайски ръкопис

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Humansarefree.com
Димитър Димитров

Според китайски изследователи ръкописът, който е станал достъпен за обществеността чак през 2011 г. описва в детайли мистериозно събитие, което се е случило преди почти 500 години – отвличане от извънземни.

Текстът е написан през 1528 г. и в него се споменава за загадъчна „звезда“, която прекосила небето от изток на запад. „Звездата“ се приближила и се приземила в малко планинско село.

Един от селяните, заинтригуван от мистериозната „звезда“, се приближил до обекта, който бил подобен на диск, голям колкото къща и покрит с брилянтни цветове. Селянинът не бил виждал нищо подобно в живота си и припаднал малко след това.

Събудил се на странно и студено място, осветено от необикновена червена светлина и въпреки че все още можел да види Слънцето, Луната и звездите, наоколо нямало никакви сгради, а само странни същества с кръгли лица и три очи вместо две.Според отвлечения загадъчните същества носели необичайни дрехи и говорели на език, който не бил разбираем за него.

След като селянинът дошъл в съзнание, се озовал отново вкъщи. Помислил си, че липсвал съвсем за кратко, но всъщност изминала цяла година, откакто изчезнал първоначално. Авторът на ръкописа се срещнал с отвлечения и след като видял червен белег на гърдите му, се заклел, че селянинът не лъже.

Ръкописът е открит в колекцията на китайското Министерство на културата и автентичността му е потвърдена от експерти.

Както можете да видите сами, историите за отвличания от извънземни не са нещо ново. Дори будистки монах е описвал среща с НЛО. Историята идва от автобиографията на известен Чан будист:

В края на Великата среща за молитви, се изкачих на хълма Да-луо, където отдадох почит на „фенерите на мъдростта“, които се появяват там. В началото не видях нищо, но след това видях голяма топка светлина, която летеше от северния към централния хълм. Там се спусна надолу и се раздели на поне десет топки с различни размери. Същата вечер видях на централния хълм три топки светлина, които летяха нагоре-надолу във въздуха, а на северния хълм – четири топки, които имаха различни размери.

Humans are free

Категории на статиите:
Загадки

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори