Полицията на Уелс публикува клип с НЛО, търси помощ и обяснение

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Базираната в уелския град Св. Ейтън Национална Полицейска Въздушна Служба (National Police Air Service) е заснела с един от своите хеликоптери и термокамера видео, на което се вижда летящ обект, чието естество полицията не може да обясни.

Наблюдението е документирано с FLIR-термокамера от служителите на NPAS и прилежащата информация беше разпространена в Twitter с цел намиране на някакъв отговор.

Както съобщава NPAS, записът е направен в т.нар. „black hot“- модус миналата събота, 17 септември около 21,30 часа местно време над Бристолканал на 1000 фута (около 300 метра) височина. Тогава хеликоптерът се е прибирал в базата и кадрите са заснети малко преди кацането на машината. астройките за датата и часа на записващото устройство са неточни с един ден и един час, уточняват от NPAS.)

Публикуваното видео е с дължина 1:15 минути, но било само част от целия запис. Общо обектът е наблюдаван от записващото устройство около 7 минути. От NPAS подчертават, че обектът на видеото е бил невидим с просто око, нито е бил забелязан от контрола на въздушното движение.

Многобройни коментари в Twitter предполагат, че на записа се вижда китайски летящ фенер, но NPAS уточнява, че температурният градус на обекта отхвърля тази версия, още повече, че обектът е летял срещу вятъра.

Наистина не знаем какво е, но се съмняваме, че е китайски фенер, защото се движеше срещу вятъра. В публикувания туит полицията пита: „Някакви предположения?“

Новото мобилно приложение на Мегавселена е достъпно безплатно в Google Play Store и Apple App Store.

Категории на статиите:
Загадки

Коментари

 • Относно наблюдавания обект NPAS.
  Обекта е НЛО за човек. но в действителност е истински. Такива обекти ще останат необясними, защото човек и науката не познават монадната структура на безпределността.Това е обект – монада с големи размери. Попаднал е в планетната аура. Тя се простира до 800 000 клм. от повърхността на планетата. Изградена е от неповторими монади, но с еднаква скорост на движение по голяма от светлинната. В случая се постига скоросттна интерференция при срещата на двете монади. При срещата се проявяват две скорости – от сумата и разликата на двата вида монади в движение. Поради еднаквата скорост на движение на монадите от планетната аура се постига разликово изображение на обекта в планетната аура, което попада в зоната на под светлинните скорости – в зоната на топлинното действие. Това е което са записали измерителните средства на термичната камера на хеликоптера. Времетраенето на записа е функция и от други действия при движението на записания обект. Основно е от скоростта на обекта която е много по голяма от светлинната. Това постига бързото скоростно напускане на планетната аура от не известния монаден обект.
  Има и още други обяснения, но за тях е добре човек да премине обучението с запознаване на монадната структура на безпределността. Тя е подчинена на закона от безпределността – „…всичко е от скоростта – всичко е в скоростта…“. За сега това е terra incognita за планетната наука. Такава и ще остане още около 60 г. до свършека на шестото съществуване на живота на планетата.
  Добре е човек да не има желание за авторски права за неизвестното.
  Писаното не е мое откритие. С него предавам познания и разбирания от световете с над светлинни скорости на движение.
  С уважение към любознателните и търсещите но не в посоката на сегашната планетна наука.
  Илморо_Павел.
  p.s. Желав взаимодействие със знаещите повече от мен. Илморо_Павел

  Павел Николов 11 октомври 2016 17:59 Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори