Секс с роботи ще удължава живота

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Антония Михайлова

Може ли сексът с роботи да помогне на хората да живеят по-дълго? Някои футуристи поддържат именно такова мнение. Според твърденията им роботи любовници ще ни помагат да увеличим продължителността на живота си с умопомрачителни оргазми за дълголетие, които многократно ще превъзхождат по качество тези, които може да ни дадат нашите човешки партньори.

Връзката между оргазма и здравето още не е изучена напълно. Някои учени смятат, че оргазмът е полезен в здравословен план, а жените, които често го преживяват по време на секс, живеят по-дълго.

Идеята се състои в това, че както и във всичко друго роботите в края на краищата ще ни носят повече сексуално удоволствие, а така ние ще ставаме дълголетници.

Сексроботите на бъдещето

Според футуролозите от центъра Transhumanity ето какво ни чака в бъдеще:

„Сексроботите ще бъдат по-желани, търпеливи, енергични и алтруистични, отколкото хората. Освен това те ще са надарени със свръхспособности в секса, ще притежават знания по еротична литература и експерименти и ще разполагат с невероятни сексуални устройства.”

Учените смятат, че такива роботи ще правят майсторско изпълнение на орално стимулиране, масаж на G точката и простатата и ще са способни на 2000 различни сексуални ритъма с ароматизирана смазка.

Все още не е ясно наистина ли оргазмът, получаван от роботите, ще помага на хората да живеят по-дълго, но много изследователи твърдят, че сексроботите са бъдещето на проституцията и ще доминират още през 2050 година.

Сред преимуществата на ласките с машините са безопасният секс и липсата на ограничения и неувереност. Обществото ще се избави от болестите, предавани по полов път, тъй като сексроботите ще бъдат направени от тъкани, устойчиви към бактерии.

Тези предсказания са основани на постоянния ръст на секс индустрията, на преклонението пред физическата красота и на сексуалните реформи в борбата с търговията с хора.

 Източник: The Huffington Post

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Синя луна

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори