Слон в сапунен балон

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Антония Михайлова

Идвало ли ви е някога наум, че можете да поместите огромен жив слон в малко сапунено балонче. И че това е напълно възможно. Друг е въпросът, какво е необходимо, за да се случи подобно нещо.

Едва ли Фън Йънг си е задавал подобни въпроси, когато е решил да въплъти своята на пръв поглед безумна идея в живота. И му дошло в главата да помести не нещо друго, а точно слон в онова сапунено мехурче, дето само с поглед може да се спука.

Мехурчетата, които не се пукат веднага

Йънг е известен в Канада и далеч извън нейните предели с това, че намира най-причудливи приложения на малките сапунени балончета. За виртуоза се твърди, че е едновременно велик учен и талантлив артист. В последните 20 години Йънг е изследвал света на малките мехури и е обединил изкуството с науката. Той успял да превърне детската игра в творчество.

Дълго време Йънг експериментирал с различни смеси, формули и специално оборудване. Целта на канадския учен била едновременно проста и сложна – да намери начин да продължи живота на малките балони. И успял след много години. Днес Йънг е известен и любим на публиката артист. Сега той с нищо не ограничава фантазията си и не се страхува, че в най-неподходящия момент балончетата ще се спукат и номерът му ще се провали.

Първата изява на канадеца е в далечната 1992 г. Благоарение на шоуто с балончетата Йънг бързо получава световно признание и слава. Днес той държи 16 фиксирани рекорда, влезли в „Гинес”.

Последното му постижение е необикновен номер, в който успал да помести истински слон в сапунен мехур. Йънг не е сам в правенето на подобни „чудеса”. Обучил е на изкуството цялото си семейство – съпругата, синът, дъщерята и брат му му помагат и имат собствени представления.

Играчки ново поколение

Освен сценичната дейност, с която канадецът активно и успешно се занимава, той е организирал производството на детски играчки The Ultimate Bubble Toy, които смело могат да се нарекат играчки ново поколение. Това, което ги отличава от останалите подобни, е, че разработката е основана на собствените му знания и широкия артистичен опит. Създателят на новите балончета с гордост говори за своите „рожби”.

The Ultimate Bubble Toy имат уникален разтвор, създаден въз основа на специална формула, която е секретна. Благодарение на нея може да се експериментира смело и да се създават най-причудливи фигури, които ще шашнат и възрастните, и децата със своята здравина.

Източник: Scoop.it

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Синя луна

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори