ЦРУ вече е осъществило пътуване във времето?

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Locklip.com
Димитър Димитров

Виждали сме портали в книги, филми и компютърни игри. Някои от тях свързват отдалечени места, други са входове към миналото и бъдещето, а най-силните водят към други измерения.

Повечето хора предполагат, че тези портали съществуват само във фантастиката, но има и такива, които знаят, че порталите са използвани от древни времена и това никога не е спирало.

Двама информатори от Национална сигурност на САЩ казват, че Министерството на отбраната е разработило технология за пътуване във времето още преди 40 години. През 1967 правителството на САЩ вече притежавало напълно функциониращо съоръжение за пътуване във времето, което е създадено благодарение на записки на Никола Тесла.

По онова време технологията е била използвана за прикриване на тайни операции, както и за придобиване на политическо и икономическо предимство чрез научаване на бъдещето. Смята се, че агенти на ЦРУ са конфискували голяма част от бележките на Тесла, които се отнасяли до телепортация и пътуване във времето.

Един от информаторите се казва Майкъл Релфи (Michael Relfe). Принадлежал е към въоръжените сили на САЩ и твърди, че е бил участник в топсекретна операция. Постъпил е на работа през 1976 година и оттогава е прекарал 20 години на Марс, като задачата му е била да поддържа и развива една от двете американски колонии на Червената планета.

Тук става още по-странно – базите на Марс имали сериозно стратегическо значение и за да можело съществуването им да остане в тайна, те били построени в бъдещето.

Релфи казва, че след 20-годишната си служба на Марс възрастта му е била обърната и бил върнат назад във времето. Той твърди, че това е обичайната процедура, а някои определени спомени се блокират или изтриват преди връщането.

Доктор Андрю Базиаджо (Andrew Basiago) е бил участник в проекта Пегас (Pegasus) на DARPA, който е проведен от 1968 до 1972 година. Операцията е била свързана с пътуване във времето на пространствено-времевата холограма. Базиаджо твърди, че ЦРУ активно е обучавало надарени американски деца, които е трябвало да бъдат първото поколение пътешественици във времето.

Децата са добър вариант за подобни мисии поради няколко ужасяващи причини. Първо, те са идеални кандидати, защото съзнанията им не са обременени от впечатления за света и опит в каквото и да било. Американското правителство проявявало голям интерес към ефектите на пътуването във времето върху телата и умовете на деца. Възрастните пътешественици били доброволци, но след няколко пътувания полудявали. Децата нямали предишен опит или вярвания в нещо, което би ги накарало да полудеят.

Locklip.com

Locklip.com

Квантовата технология на Тесла намерила и друга употреба на още по-странно място – в политиката. Според д-р Базиаджо хората, които в бъдеще ще изиграят важна роля за страната, били посещавани и предупреждавани предварително. Базиаджо казва, че е присъствал на обяд през 70-те години, на който Джордж Буш баща и Джордж Буш син са били предупредени, че ще станат президенти.

Има слухове, че сегашният президент на САЩ Барак Обама е бил посетен още докато е бил студент. Свидетели, които са учили заедно с него, споделят, че когато се напивал, казвал, че ще стане президент на САЩ. Дали наистина е знаел?

Базиаджо твърди, че още през 1971 година е видял снимки на терористичната атака от 11 септември 2001 година. Те били направени в бъдещето и били донесени обратно за анализ. Това означава, че американското правителство е знаело за трагедията 30 години преди да се случи.

Според информаторите за тези технологии плащат данъкоплатците, но те нямат представа за съществуването им. И двамата смятат, че хората заслужават да знаят истината за Космоса и присъствието на хора на други планети. Телепортацията може да реши голяма част от проблемите на човечеството – представете си да ходите навсякъде във Вселената и да може да носите със себе си каквото пожелаете.

Ако двамата информатори казват истината, то човечеството е изпуснало едно от най-важните изобретения в историята си. А от друга страна – до каква степен определени хора влияят на миналото, настоящето и бъдещето ни?

Locklip

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Без коментар

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори