Турски пилот признал, че лично виждал НЛО

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

© Sabah
Антония Михайлова

Пилот на Турските авиолинии признал, че вярва в НЛО, след като лично видял неидентифициран обект до своя самолет.

Както съобщава турският сайт Sabah, недоверието към съществуването на летателни апарати с извънземен произход у Ибрахим Билир, пенсионирал се след 40 години работа, изчезнало след рейс Осака – Истанбул. Този рейс той извършил през 2010 година като първи пилот на лайнера.

„На обратния курс от Осака ние с три други екипажа видяхме това явление. Обектът се приближи към нашия самолет и известно време ни следваше отдясно. От него излизаше интензивна светлина и ние не успяхме да разгледаме формата на апарата. Той беше много близо до нас и до този ден аз не вярвах в НЛО“, разказал пилотът. Билир допълнил, че по време на срещата по същия курс, само че на различни височини, летял турски самолет от Шанхай, лайнер на Луфтханза и още един самолет.

„По такъв начин четири екипажа са видели този обект. Ако бях само аз, то бих решил, че е халюцинация. Но психиатрите казват, че няколко души едновременно не могат да халюцинират едно и също“, отбелязал Билир.

НЛО на друго място видял още един пилот на Турските авиолинии – Селяхатин Сиври. През 1989 година той изпълнявал курс Цюрих – Анталия, когато в небето над тогавашна Югославия на височина 38 000 фута (11 500 метра) забелязал „квадратен летящ обект“. По думите му наземните служби, следящи полета на лайнера, не забелязали никакъв страничен обект около самолета.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Загадки

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори