Време е за истинска наука. Време е за Ratio

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Антония Михайлова

Време е за поредното издание на Ratio.
18 октомври 2014, събота от 14 часа, отново в разкошната зала на
Sofia Event Center

За събитието може да се информирате по-подробно от страницата във Фейсбук:

1 .на самото есенно издание
2. фейсбук страницата на Ratio
3. Уебстраницата на форума

В дни, в които малоумни страници от рода на „Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?“ имат над 17 000 последователи, повечето от които вярват на глупостите, които се пишат там, когато езотеричната „литература“ е преобладаваща на рафтовете на малкото останали книжарници, а ако има научнопопулярна, тя е забутана в някой ъгъл, когато почти всички периодични научнопопулярни издания бяха спрени, а по „националните“ телевизии от години не е излъчвано научнопопулярно предаване, за сметка на безброй религиозни и псевдонаучни бълвочи, един такъв форум като Ratio за истинска наука на популярен език е безценно събитие.

Елате и най-важно, доведете свои познати, които трудно различават науката от псевдонауката. За тях е далеч по-важно да се докоснат до истинската наука, да чуят истински учени, занимаващи се с реални научни проблеми, а не както в „пресата“ се твърди „учени доказаха, че гледането на цици удължава живота“, или „учени доказаха, че отче наш трепе микроби“ и т.н.

Важно e да не се събираме само съмишленици, които добре знаем, какво е наука и как работи.

Още повече, освен лекциите, на форума има възможност за пряк контакт със самите учени, както в антрактите, така и на пост-партито, каквото пак ще има.

Нека информацията за Ratio да достигне до колкото може повече хора, които не са наясно, трудно различават наука от менте наука и смятат предаванията на Гала за достоверна информация.

На 18-и от 14 часа да се видим в залата в Paradise cente, на бул. Черни връх 51-Б (София).

webkeybg.info

Категории на статиите:
Синя луна

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори