5 шокиращи коментара за извънземни

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Locklip
Димитър Димитров

Невероятно е колко голям брой твърдения, свързани с извънземни, са направени от хора, намиращи се на най-високите постове в правителствата, армиите и различните политически фракции на държавите по света.

Ако всички твърдения се добавят към декласифицираните документи, които започнаха да излизат с все по-голямо темпо, картината става, меко казано, притеснителна.

Бен Рич (Ben Rich)

Рич е вторият директор на Lockheed Skunkwork. Работи там от 1975 до 1991. Някои го наричат бащата на стелт технологията. Малко преди смъртта си Рич прави шокиращи твърдения относно НЛО и извънземните.

„Вече имаме средствата да пътуваме до звездите, но тези средства са скрити в тайни проекти и само волята на Бог би ги направила от полза за хората. Всичко, което можете да си представите, вече знаем как да го направим.

Вече имаме технологията да донесем извънземни на нашата планета. Не, няма да отнеме цял човешки живот да го направим. Има грешка в уравненията ни. Знаем каква е грешката. Вече имаме възможността да пътуваме до звездите.

Има два вида НЛО – тези, които ние строим и тези, които „те“ строят.“

Когато Рич бил запитан как работят НЛО, той отговорил: „Нека ви попитам. Как работи електронната стабилизираща програма (ESP)?“

Журналистът отговорил: „Всички точки в пространството и времето са свързани.“

Рич казал: „Така работят и НЛО!“

Джеймс Гуудал (James Goodall)

Гуудал познавал Рич много добре. Във видео интервю казва, че е говорил с Рич 10 дни преди да почине.

„Десет дни преди да умре, говорих с Бен по телефона. Той ми каза „Джим, имаме неща в пустинята, които са 50 години по-напреднали от това, което можеш да осъзнаеш. За Lockheed Skunk работят около 4500 души. Какво правят последните 18 или 20 години? Строят нещо.“

Джон Андрюс (John Andrews)

Андрюс е известен инженер в Lockheed. Той е контактувал с Рич, изразявайки убежденията си, че НЛО съществуват – земни и извънземни. Андрюс запитал Рич дали споделя убежденията му. Отговорът е както следва:

„Да, смятам, че и двете съществуват. Имам чувството, че всичко е възможно. Много от земните НЛО са недофинансирани възможности. Има два вида НЛО – тези, които ние строим и тези, които „те“ строят.“

Ян Харзан (Jan Harzan)

Харзан е работил като старши ръководител в IBM и е имал връзки в НАСА. По време на лекция в Калифорнийския университет казва:

„Време е да вдигнем завесата по този въпрос, защото вече не представлява заплаха за националната ни сигурност. Можем да пътуваме до звездите. Има няколко общества, които биха искали това да остане в тайна. Вече можем да контактуваме с извънземни.“

Бил Макдоналдс (Bill McDonalds)

Макдоналдс е криминалистичен художник, който е бил добър приятел на Джон Андрюс. Това са твърденията му:

„Мнението на Бен Рич беше да не се казва на обществеността. Той смяташе, че хората няма да понесат истината… никога. Чак накрая започна да осъзнава, че тези, които крият истината, са по-опасни за обществото от самата истина, а тя е, че нашия свят бива посещаван от извънземни същества.“

Locklip

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Гледна точка

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори