9 извънземни в разсекретен документ на ФБР

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

разсекретен документ
Официалният документ на Хотел.
Димитър Димитров

През 2011 г. Федералното бюро за разследване създаде „Хранилището“ – дигитална библиотека, съдържаща множество разсекретени документи. Оттогава най-интересното попълнение, което присъства в библиотеката, определено е документ, познат като „Hottel Memo” (информация на  Гай Хотел).

Документът е написан на 22 март 1950 г. от Гай Хотел (Guy Hottel), който по това време е бил шеф на офиса на ФБР във Вашингтон. Сводката гласи:

„Следовател на военновъздушните сили твърди, че три т. нар. летящи чинии са открити в Ню Мексико. Описани са като кръгли по форма, с куполи в средата, около 15 метра в диаметър. Във всяка имало по три тела с човешка форма, но били високи само 90 см, облечени с дрехи от металическа тъкан с много финни текстури. Облеклото е било подобно на противопретоварващите костюми, използвани от тестовите пилоти.“

През 2013 ФБР прави публично изявление поради огромния интерес към документа. Някои хора свързват тази случка с известния инцидент в Розуел. От ФБР казват: „Данните на Хотел са получени три години по-късно от датата на събитията в Розуел. Няма причина да се смята, че двете са свързани.“

Припомняме, че според официалните доклади на американското правителство в Розуел се е разбил метеорологичен балон. От ФБР съобщават, че не са разследвали летящите чинии, докладвани от Хотел.

„Информацията на Хотел не представлява доказателство за наличие на извънземни; това е просто твърдение, което никога не сме разследвали.“

В последно време все повече правителствени организации на САЩ започнаха да разсекретяват документи, които, меко казано, намекват за присъствие на извънземни на нашата планета.

The Epoch Times

Категории на статиите:
Без коментар

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори