9 извънземни в разсекретен документ на ФБР

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

разсекретен документ
Официалният документ на Хотел.
Димитър Димитров

През 2011 г. Федералното бюро за разследване създаде „Хранилището“ – дигитална библиотека, съдържаща множество разсекретени документи. Оттогава най-интересното попълнение, което присъства в библиотеката, определено е документ, познат като „Hottel Memo” (информация на  Гай Хотел).

Документът е написан на 22 март 1950 г. от Гай Хотел (Guy Hottel), който по това време е бил шеф на офиса на ФБР във Вашингтон. Сводката гласи:

„Следовател на военновъздушните сили твърди, че три т. нар. летящи чинии са открити в Ню Мексико. Описани са като кръгли по форма, с куполи в средата, около 15 метра в диаметър. Във всяка имало по три тела с човешка форма, но били високи само 90 см, облечени с дрехи от металическа тъкан с много финни текстури. Облеклото е било подобно на противопретоварващите костюми, използвани от тестовите пилоти.“

През 2013 ФБР прави публично изявление поради огромния интерес към документа. Някои хора свързват тази случка с известния инцидент в Розуел. От ФБР казват: „Данните на Хотел са получени три години по-късно от датата на събитията в Розуел. Няма причина да се смята, че двете са свързани.“

Припомняме, че според официалните доклади на американското правителство в Розуел се е разбил метеорологичен балон. От ФБР съобщават, че не са разследвали летящите чинии, докладвани от Хотел.

„Информацията на Хотел не представлява доказателство за наличие на извънземни; това е просто твърдение, което никога не сме разследвали.“

В последно време все повече правителствени организации на САЩ започнаха да разсекретяват документи, които, меко казано, намекват за присъствие на извънземни на нашата планета.

The Epoch Times

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Без коментар

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори