ЦРУ разсекрети документи за НЛО

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

НЛО
Димитър Димитров

Централното разузнавателно управление е разсекретило хиляди класифицирани документи, отнасящи се до НЛО.

Според библиотеката на ЦРУ в каталозите е описана информация обхващаща периода от 40-то до 90-те години. Основно става въпрос за разследванията на ЦРУ, свързани с информация за НЛО в чуждестранните медии, както и начините, по които управлението се е справяло с обществените запитвания.

Сред множеството документи, в архивите могат да се срещнат и известен брой притеснителни снимки на НЛО, както и няколко доклада за наблюдения на такива явления по цялата планета.

От ЦРУ казват: „Решихме да покажем определен брой документи, които ще представляват интерес както за скептиците, така и за ентусиастите. По-малко от сто оригинални снимки все още не са обяснени. Препоръчва се наблюденията да продължат. От изключителна важност е обаче докладите, които представляват интерес за ЦРУ, да не достигат пресата или обществеността.“

Впрочем в последно време не само ЦРУ разсекрети информация, която вероятно ни подсказва, че нашата цивилизация не е единствената във Вселената. Според доклад на ФБР планетата ни вече е била посещавана от същества, идващи от друго измерение. Официалният документ на ФБР се намира тук.

Изглежда, навлизаме в ера, в която правителствените агенции  не могат повече да крият всички проучвания и класифицирани документи, свързани с НЛО и извънземния живот. Въпреки, че все още гледаме на темата със скептицизъм, трябва да признаем, че това не са обикновени явления и можем да се доближим до истината, само ако гледаме на разсекретените документи с отворено съзнание.

Едно е сигурно – крайно невероятно е да сме единствените интелигентни същества в цялата Вселена. Тези разсекретени документи са част от пъзела, който ни предстои да наредим, що се отнася до осъзнаването на мястото ни във Вселената.

EWAO

Категории на статиите:
Еврика!

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори