ЦРУ разсекрети документи за НЛО

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

НЛО
Димитър Димитров

Централното разузнавателно управление е разсекретило хиляди класифицирани документи, отнасящи се до НЛО.

Според библиотеката на ЦРУ в каталозите е описана информация обхващаща периода от 40-то до 90-те години. Основно става въпрос за разследванията на ЦРУ, свързани с информация за НЛО в чуждестранните медии, както и начините, по които управлението се е справяло с обществените запитвания.

Сред множеството документи, в архивите могат да се срещнат и известен брой притеснителни снимки на НЛО, както и няколко доклада за наблюдения на такива явления по цялата планета.

От ЦРУ казват: „Решихме да покажем определен брой документи, които ще представляват интерес както за скептиците, така и за ентусиастите. По-малко от сто оригинални снимки все още не са обяснени. Препоръчва се наблюденията да продължат. От изключителна важност е обаче докладите, които представляват интерес за ЦРУ, да не достигат пресата или обществеността.“

Впрочем в последно време не само ЦРУ разсекрети информация, която вероятно ни подсказва, че нашата цивилизация не е единствената във Вселената. Според доклад на ФБР планетата ни вече е била посещавана от същества, идващи от друго измерение. Официалният документ на ФБР се намира тук.

Изглежда, навлизаме в ера, в която правителствените агенции  не могат повече да крият всички проучвания и класифицирани документи, свързани с НЛО и извънземния живот. Въпреки, че все още гледаме на темата със скептицизъм, трябва да признаем, че това не са обикновени явления и можем да се доближим до истината, само ако гледаме на разсекретените документи с отворено съзнание.

Едно е сигурно – крайно невероятно е да сме единствените интелигентни същества в цялата Вселена. Тези разсекретени документи са част от пъзела, който ни предстои да наредим, що се отнася до осъзнаването на мястото ни във Вселената.

EWAO

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Еврика!

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори