Австрийски Батман обяви война на наркомафията

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Мегавселена
  • 4 юни 2016 г. в 00:01 Последна промяна:
    3 юни 2016 г. в 22:53

Властите на австрийския град Бад Ишъл са получили писмо, подписано от самия Батман.

Супергероят обвинява чиновниците в недобросъвестна борба с наркомафията и информира, че ще се заеме сам. Докато полицията търси „Тъмния рицар“, местните жители са създали Фейсбук група в негова подкрепа, съобщава австрийското издание на The Local.

Писмото от името на Батман пристигнало при кмета на курортния австрийски град с население 13 000 души Ханес Хайде. Авторът на посланието обвинява чиновниците в корупция и сътрудничество с наркомафията.

„Като мултимилионер имам всички необходими средства за борба с престъпността. Не мога повече да гледам как градът, построен от моите родители, системно се унищожава“, написал „супергероят“.

Батман предупредил властите да не се опитват да разкрият неговата самоличност.

„Винаги съм крачка пред вас, няма да ме заловите“, отбелязва героят от комиксите. Ханес Хайде съобщил на полицаите за полученото писмо, а те на свой ред обявили Батман за издирване.

В същото време жителите на Бад Ишъл харесали идеята на супергероя. Те създали Фейсбук група в чест на Батман, а собствениците на една от местните бирарии провели акция – всички дошли с маски на супергероя получавали бутилка бира безплатно.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Разни хора

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори