Хайде да си направим злато… от бирени бутилки!

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Дали Вселената е създадена от Големия взрив? Или просто е израснала? А дали не продължава да расте?

Отговорът на тези въпроси може да потвърди или опровергае тезата, че може да се създаде злато от други материали. Но в последно време забелязваме неща в интернет пространството, които като че ли потвърждават теорията, вместо да я отхвърлят.

Един от поддръжниците на теорията за трансмутация на металите е Мартин Бъргър, основател и президент на компанията Блу Игъл Рефайнъри (Blue Eagle Refinery Inc ).

Неговата компания е разработила и развила процес за създаване на злато, сребро, платиноиди и дори лутеций. В основата на този процес стои теорията на Нийл Адамс, която отхвърля теорията на Големия взрив.

Всъщност след обстойни изследвания и модели той твърди, че Земята, която познаваме, се е зародила след продължителен „растеж“, който продължава дори и сега. Вследствие на този растеж в земното ядро постоянно се генерира нова материя, този процес той нарича „условие за зараждане на елементи“.

Блу Игъл симулират тези условия за зараждане на елементи чрез прост метод, използвайки модифицирани микровълнови фурни.

„Ако можете да създадете магнитно гаусово поле с определена честота, наречена честота на Лармор, ще получите растеж на нови елементи“, обяснява Бъргър.

Той твърди, че компанията им е минала през над 200 теста, за да докажат, че имат възможността да създадат над 5–6 килограма злато от тон обикновено стъкло и почти два пъти повече – от кафяво стъкло.

Стъклото служи като семенце, от което се заражда новият материал, а един цикъл на обработка трае около ден и половина. Изследванията на известна лаборатория доказват твърденията на Блу Игъл, където изследвали зрънца стъкло след обработка и показали стойности от 90% злато и 10% сребро.

Бъргър твърди, че тази „модерна металургия“ може да засенчи съвременната наука и много хора ще имат проблеми с тази технология, но тя е вече доказана. Използвайки адаптирани микровълни, ние практически можем да постигнем всичко, всичко е НЕЯР (нискоенергийна ядрена реакция).

Компанията е избрала да не прави патенти на технологията, дори гордо кани хора да видят и те самите да са свидетели на това „чудо“!

И нещо повече – тя споменава дори първоизточника на тези разработки, а именно небезизвестния д-р Джон Милевски, пенсиониран член на лабораториите Лос Аламос и Аксон. В научните среди той се слави с прякора си Магьосника.

Блу Игъл на този етап са достатъчно уверени да приложат технологията и да произвеждат метали с нея.

Категории на статиите:
Еврика!

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори