Иновативните апартаменти на Mercedes

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Интересно и ново. Креативният екип на германската марка реши да изгради няколко апартамента в квартал на Лондон. Обзаведени са стаите, холовете и всички останали помещения. Всичко в апартаментите е с идеята да се откроява любовта към марката.

Всичко е стилно и модерно, каквато е и самата марка. Дизайнерите са помислили за всичко до най-малкия детайл.

Любопитно и според мен доста интересно е това, че този скъп и любим бранд може да разшири присъствието си и да надгради и наложи името си. В тази идея няма нищо лошо в крайна сметка. Името е градено с години, а свързването му с луксозни апартаменти вреди по никакъв начин. И, и, парите са си пари.

Стилните „квартири“ са с площ от около близо 100 квадрата, като обзавеждането е издържано в стила на марката. Някои от препратките са дискретни, а други направо явни, като голямата звезда, сияеща от черния стенен плот например.

Цената? По около 400 паунда на нощ. Цената е по джоба и възможностите и на доста българи, както знаем, които, разбира се, не е задължително да са фенове на Mercedes.

Настаняването не изисква членска карта към даден клуб на марката, достатъчно е да имате триста-четиристотин картинки с лика на кралицата и да изглеждате нормално.

Ако сте фен на Mercedes, по-добре. Собственик – още по-добре. Представете си как сте се излегнали на дизайнерския диван, слушате класическа музика (благодарение на супер качественото Hi-Fi, част от интериора), и цъкате кротко на таблетчето, поръчвайки си от AvtoChastiOnline24.bg. Чил отвсякъде.

Както добре знаем, германските марки много обичат да се конкурират помежду си. Няма да бъде изненада, ако скоро видим ново креативно предизвикателство от германските специалисти.

Малко история. Първата кола е произведена през далечната 1883 година. От тогава до сега от компанията са пуснали над 18 модела, които са станали нарицателно за качество и лукс.

В България марката е любима за мнозина и е голямо удоволствие за всеки собственик на марката Мерцедес.

 

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Автомобили

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори