Стивън Хокинг е злодей в реклама на Jaguar (ВИДЕО)

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

© Intel
Антония Михайлова

Компанията Jaguar представи рекламно видео на първия си джип F-PACE, в която известният физик Стивън Хокинг изпълнява ролята на злодей, съобщават Creativity и Lenta.ru.

Видеото продължава кампанията на Jaguar „Британските злодеи“, където вече са се „отчели“ Том Хидълстън, Марк Стронг и Бен Кингсли. То е дело на режисьора Том Хупър по поръчка на американската агенция Spark44.

В началото на видеото млад човек пътува с F-PACE по магистралата към секретно убежище, напомнящо щаб квартирата на злодеите от филмите за Джеймс Бонд от 60-те години. Целта на пътуването е среща с „господаря“, изигран от Стивън Хокинг. Както и в живота, физикът се придвижва със специална инвалидна количка. Героите обменят мисли на тема закони на физиката. „Ние сме повелители на времето и пространството“, отбелязва помощникът на Хокинг. „И всички ние караме Ягуари, хахаха“, завършва главният злодей.

Хокинг е качил видеото на своята страница във Facebook. В бележка към него е отбелязано, че винаги е искал да изиграе в киното типичен британски злодей и тази мечта най-после се сбъднала.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Автомобили

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори