Изтече видео на НЛО до руска военна база

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

видео на нло
Рixabay.com
Димитър Димитров

На 23 юли 2009 г. оператор на охранителна камера в руска военна база засича неидентифициран летящ обект, подобен на светеща сфера. Странният обект се спуснал и приближил повърхността на водата в река Москва, сякаш търсейки нещо специфично.

Охранителят веднага забелязал странните движения и започнал да следи обекта с камерата, фокусирайки върху него на няколко пъти в опит да разбере какво точно представлява. Въпреки че неидентифицираният обект нямал никакви отличителни черти освен искрящата светлина, която явно се използва за прикриване, видеозаписът представлява убедително доказателство за присъствието на НЛО на нашата планета.

При приближаването към водата ясно се вижда отражението на обекта, което е солидно доказателство за автентичността на записа. Странната сфера след това започва да кръжи над реката, сякаш се оглежда за нещо конкретно. От видеото става ясно, че неидентифицираният летящ обект е сравнително малък,  което изключва възможността в него да е имало пилот с размерите на човек. Възможно ли е това устройство да е било управлявано дистанционно, или пък представлява някакъв вид разум?

Разбира се, подобна находка за НЛО ентусиастите повдига много повече въпроси, отколкото отговори съществуват. Сериозни съмнения предизвиква фактът, че искрящата сфера видимо не се притеснява от охранителните камери и защитни системи във военната база. Каква би могла да бъде причината за това? Напреднали защитни механизми или таен съюз с армията?

Също така съществува и вероятността странният летящ апарат да няма нищо общо с извънземни. Напълно възможно е това да е скъпа играчка на военните, чиито технологии са десетилетия напред от това, с което разполага останалата част от човечеството.

Каквато и да е истината в този случай, определено това не е първият път, в който хора са наблюдавали необясними ярко светещи сфери в нощното небе. Но за момента се налага да се задоволяваме само с интерпретации, тъй като официална информация по случая не съществува. Вижте видеото и преценете за себе си.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Без коментар

Коментари

  • същото го снимах и вкъщи но кретените от бан казаха че е кълбовидна мълния 🙁

    Илия 28 февруари 2016 12:55
Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори