Затвори x
IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да комуникираме с мъртвите, независимо какво казват скептиците

12 юни 2017 г. в 11:09
Последно: 19 юни 2024 г. в 10:22

Да се научиш как да общуваш с мъртвите не е толкова трудно, колкото изглежда. Всъщност всеки би могъл да разговаря с отвъдното.

Преди да вляза в спецификата на това как да общуваме с мъртвите, искам да ви кажа защо се заинтересувах от този феномен. Аз съм преживяла и двете гледни точки в живота – видях духовете на мъртвите, почувствах тяхното присъствие и дори събрах големи откровения от тях.

От друга страна, оставих всичко настрана и погледнах през очите си със скептицизъм, като си казвах, че това, което мисля, че съм преживяла, е фантазия, халюцинация или просто някакво естествено явление, което си има научно обяснение.

За повече от 40 години живот на земята имах възможност да изпитам много форми на духовност и окончателността на атеизма. Направих пълен кръг и сега се задоволявам със знанието, че от другата страна има нещо, което ни чака. Има нещо извън смъртта и въпреки че не мога да обясня всичко в един пост, ще се опитам да ви помогна да разберете как можете да осъществите контакт с това друго съществуване.

Осъществяването на контакт е нещо повече от слушане на безплътни гласове на призраци.

Не искам да обезценявам ловците на духове и инструментите, които използват. Разбира се, можете да направите контакт с духа и по този начин. Това, върху което искам да се съсредоточа, е начин за всички нас, дори тези, които не са запознати с паранормалното, да се свържат с близките си.

И да, възможно е всеки от нас да има „трето око“ или това, което науката нарича епифизна жлеза. Това са основните стъпки, за да се свържете успешно с тези от другата страна. Уверете се също, че вземате под внимание всички мои предупреждения свързани с тези действия. От другата страна има не само духове на добри същества, но има и негативни духове, дори зли същества.

Първо, повишете настроението си

Добре, знам, че това може да звучи и като нещо изречено от онези дразнещи хора, които ви казват да се „усмихвате“ през цялото време, но това е малко по-различно и е наистина сериозно. Първата стъпка, която трябва да предприемете, за да се свържете с другата страна и да научите как да общувате с мъртвите, е да повишите настроението си. Каквото трябва да направите, за да се чувствате щастливи, просто го направете. Включете любимата си музика, танцувайте или дори гледайте комедия. Трябва да сте в добро настроение!

Имайте предвид, че не популяризирам употребата на вещества, за да вдигнете настроението си, а имам предвид естествено високо ниво. С това повишено настроение можете да помогнете на вашият починал близък човек да ви посрещне. Обикновено починалите са на по-високо ниво от нас, където има настроение, така че трябва да стигнем колкото се може по-близо до духовните им емоции. Когато увеличим настроението си, можем да преминем към следващата стъпка.

Предупреждение: Ако си в лошо настроение и се опитваш да се свържеш, вероятно ще се свържеш с някой отрицателен дух. Не искаш да правиш това. Също така се въздържай от пиене на алкохолни напитки, защото демоничните сили са привлечени от депресивното настроение на опияните.

Оборудвайте се с кристали

Една от най-близките ми приятелки умря, а дъщеря й ми остави розовите кварцови кристали на майка си. Аз съм вечно благодарна за това, защото този конкретен кристал привлича безусловна любовна енергия. Използването на кристали е важно, когато се учим как да общуваме с мъртвите, защото те носят подкрепящи енергии. Те ви отварят възможности, които укрепват вашата интуиция. Интуицията ви е задължителен инструмент, защото ви помага да дешифрирате мотивациите от духовния свят.

Отворете енергийните си центрове – чакрите

Всеки от нас има енергийни центрове, наречени чакри, седем да сме точни. Най-важните от тези седем са коренната чакра (разположена в корема, представляваща червено въртящо се колело), свещената чакра (в средата на корема, оранжевото въртящо се колело) и чакрата на слънчевия сплит (жълто въртящо се колело, разположено в горната част на корема) ,

И трите чакри трябва да бъдат отворени и въртящи се, активирани при приемане на „входящите сигнали“. Наистина много приличат на антени. Не забравяйте, че трябва не просто да визуализирате това веднъж, но и да запазите това изображение на чакрите в главата си, когато „рисувате“ тази комуникацията навътре в себе си.

Използвайте защита!

Не мога да подчертая това достатъчно силно, но трябва да се предпазите, преди да научите как да общувате с мъртвите. Има всякакви видове духове в духовното измерение. Вашето „отваряне“ дава на всеки от тези духове достъп до жизненоважна част от вашето същество. Така че, преди да отидете по-нататък, трябва да се „покриете“.

Става въпрос за визуализиране на бялата светлина: не само, че можете да използвате материални обекти, напоени с положителна енергия, а също и ангелски сили, които да ви пазят. Ако сте духовни, първо може да се обърнете към вашия Бог да ви предостави защита.

Предупреждение: Никога не се опитвайте да отворите чакрите си, освен ако не сте подготвени с правилната защита. Уверете се, че сте толкова образовани в защитата, колкото и в контактите. Дисбалансът може да означава големи проблеми.

Знайте кого точно търсите

Никога не влизайте в другия свят, без да знаете със 100% сигурност с кого искате да говорите. Ако искате да говорите с починал близък, уверете се, че това конкретно намерение е циментирано в съзнанието ви. За да направите по-силен контакт, опитайте да гледате снимката на този човек, направо в очите. Очите се смятат за портал на душата и това може да се окаже успешен начин да се свържете.

Можете също да използвате предмети, които някога са принадлежали на починалия, като дрехи или бижута. Същността на мъртвите остава върху тези предмети – понятие, наречено психометрия, и само тези неща могат да създадат връзка с любимия ви.

Предупреждение: Трябва да сте напълно сигурни, че предметът принадлежи на човека, с когото искате да говорите. Ако не, може да се свържете с някой друг и всичко да се обърка. Също така опитайте да си спомните историята, свързана с предмета. Някои бижута или дрехи например може да са принадлежали на повече от един човек. Това може да доведе до усложнения, когато призовете неправилното лице.

Когато откриете връзката си, използвайте тези четири комуникационни инструмента:

Когато духовният контакт навлезе във вашето пространство, трябва незабавно да се опитате да изчистите ума си. Това позволява всички съобщения да бъдат отпечатани и позволява на починалия да се чувства удобно и поканен. След това духовете могат да оставят съобщения по следните четири начина:

1. Вашият починал любим човек първо ще изпрати чувства. Ако са починали внезапно, може да решат да предадат, че са в мир с това, което им се е случило. Можете да отговорите, като плачете или дори се радвате.

2. В този момент вашият мозък ще започне да записва информацията. Вашите починали близки ще започнат да изпращат информация в думи и изречения, дори фрагменти. Най-трудната част от тази стъпка е да разберете дали информацията наистина идва от субекта или е част от вашето собствено мислене.

3. Духовете също могат да изпращат изображения. Тези изображения могат да бъдат от всякакво естество и да идват по различни причини. Може би вашият любим човек иска да направи конкретно впечатление или може да има важно послание. Каквато и да е причината, обърнете специално внимание на съдържанието на тези изображения.

4. Вашият любим човек може и директно да ви говори. Думите, ще са ясно изговорени и точно в ухото ви, освен ако не използвате някакъв носител за получаване на тези съобщения. Това ще има голямо влияние върху вашия контакт.

Последно предупреждение!

Винаги го повтарям, ВНИМАВАЙТЕ, когато се научите да общувате с мъртвите, защото не всеки може да стане опитен медиум. Да, това е интересно и да, може да е облекчение за вашата болка, но достигането до него може да отвори врати, които не винаги са лесни за затваряне. Не забравяйте, че наистина не сме запознати с отвъдното, освен ако не сме видели лично другата страна.

АВТОРЪТ НА ТАЗИ СТАТИЯ Е ШЕРИ, ФРИЙЛАНСЪР. ТЯ Е МАЙКА НА ТРИ ДЕЦА И ВИНАГИ Е ПРОВОКИРАНА ОТ СПОРНИТЕ АСПЕКТИ НА ВСЕЛЕНАТА. ИЗТОЧНИК: www.learning-mind.com

Категории на статията:
Отвъд науката