Ловци на духове записаха разговор с призраци (ВИДЕО)

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Мегавселена
  • 1 юни 2016 г. в 15:35 Последна промяна:
    2 юни 2016 г. в 07:17

Какво да правите, ако в къщата ви са се заселили призраци? Разбира се, да повикате ловци на духове.

Именно така постъпил жителят на щата Вашингтон Кит Линдер, когато в новото му жилище започнали да се случват странни неща. Специалисти по свръхестественото успели да запишат разговора с духове на диктофон, съобщава Mirror.

Както разказва Кит Линдер, той и неговото момиче се нанесли в обитаваната от призраци къща през 2012 година. Практически веднага след това в помещенията започнали да се случват странни неща.

„Постоянно чувахме шум – плач на дете, стъпки, странни звуци. Освен това започнаха да изчезват наши вещи – най-вече Библии и висящите в къщата разпятия“, разказва американецът. Той добавя, че в периода между 2012 и 2014 година призраците изгорили три негови Библии, а още една не може да намери и до днес.

За да реши проблема с духовете веднъж завинаги, Линдер се обърнал за помощ към британските екзорсисти Стив Мере и Дон Филипс. Те дошли в къщата на Линдер, останали да нощуват в него и провели разговор с духовете. Записа можете да чуете по-долу.

Филипс поискал потвърждение от привиденията, че не възнамеряват да навредят на собствениците на дома. „Потвърждавам“, отвърнал призракът.

Така или иначе след почти четири години мъчения Линдер все пак решил да напусне загадъчната къща. Сега сградата се дава под наем.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Без коментар

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори