Китайците започнаха да се „кремират“ живи (ВИДЕО)

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

YouTube
Мегавселена
  • 4 април 2016 г. в 13:51 Последна промяна:
    4 април 2016 г. в 14:11

Необичайно екстремно изживяване, позволяващо „преминаване през смъртта“, кани желаещи в Шанхай. Симулаторът имитира процеса по преминаване в другия свят, кремацията и прераждането.

Стойността на подобно „удоволствие“ е 68 долара. Преди „смъртта“ посетителите могат също да напишат нещо от  рода на завещание, което след това да си вземат като сувенир. Новата атракция не страда от липса на желаещи, отбелязва Mirror.

„Интересно усещане. Позволява ти да се успокоиш, да се откъснеш от суетата и да помислиш за сериозни жизнени проблеми“, разказва един от посетителите.

„Когато преминеш през тези врати, протичат изменения в съзнанието и след края на процедурата се връщаш „друг“. Смятам, че е яко и си струва да се преживее“, добавя той.

Според основателя на атракцията тя е създадена, за да помага на хората да се подготвят за смъртта.

Хората рядко се замислят какви да са последните им думи, отбелязва той. По думите му атракцията позволява на човек да се подготви за смъртта и намалява страха пред нея.

Подобна атракция е открита през май 2015 година в парка за развлечения в провинция Шънджън.

В същото време в Южна Корея отдавна се провеждат семинари „Гробовна академия“, чиито участници пишат надписи на своите паметници, последни писма до близките си и известно време престояват в ковчези.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
От опит

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори