Нещата, които смарфонът ви може да прави

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Мегавселена
  • 9 юли 2015 г. в 16:00 Последна промяна:
    9 юли 2015 г. в 12:18

Тези приложения ще добавят нов живот на вашия смартфон по изненадващо креативен начин.

Стартирайте двигателя на колата си

Обикновеното дистанционно работи до определено разстояние. Използвайки смартфон, вие можете да стартирате колата си отвсякъде, където имате връзка с интернет, дори и на другия край на света. Това би се оказало доста удобно през зимата, давайки ви възможност да подгреете автомобила.

Измерете пулса си

Вече не се нуждаете от часовник или способности на математик, за да измерите пулса си. Просто използвайте приложение Instant Heart Rate. Докоснете екрана с пръст и камерата на телефона ще сканира притока на кръв и ще изчисли вашия пулс.

Използвайте го като мишка и клавиатура

Не работи точно като магическа пръчка, но Mobile Mouse Pro се доближава доста до подобна функция. Това приложение ви позволява да контролирате компютъра си с помощта на вашия смартфон като дистанционна мишка и клавиатура. То използва акселерометъра на телефона ви, така че можете да го размахвате във въздуха и да преместите курсора на мишката върху екрана на вашия компютър.

Ако предпочитате, можете да използвате екрана на телефона като тъчпад или чрез клавиатурата да напишете някакъв текст. Забележка: За да проработи, трябва да инсталирате специален клиентски софтуер на вашия компютър.

Плати за кафето си

Ако сте клиент на Starbucks, можете да използвате вашия смартфон, за да платите за кафето си. Това приложение е идеално за онези ранни утрини, когато мозъкът ви е все още лишен от кофеин и не можете да си спомните къде държите портфейла си.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
HiTech

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори