Невероятни снимки на НЛО от 1958 г.

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

снимки на НЛО
Мегавселена
  • 16 януари 2016 г. в 00:08 Последна промяна:
    17 януари 2016 г. в 01:04

Едни от най-добрите снимки на НЛО са направени през далечната 1958 г. в Колима (Мексико). Хавиер Торес (Javier Torres) и Алехандро Дуеняс (Alejandro Dueñas) направили снимките, докато пътували от Колима към Гуадалахара. Мистериозният дисковиден летателен апарат прелетял над тях, докато те снимали пленителния пейзаж. И до наши дни четирите снимки представляват едно от най-качествените доказателства за присъствието на НЛО.

1

Според уфолозите мистериозната летяща чиния наподобява много тази, която се е разбила в Розуел едно десетилетие по-рано.

Сегашният собственик на снимките, г-ца Каролина Естрада (Carolina Estrada), казва следното нещо в интервю:

„Тези снимки са направени на пътя между Колима и Гуадалахара от фотографа Хавиер Торес в компанията на Алехандро Дуеняс. Двамата пътували към Гуадалахара, когато спрели, за да направят няколко снимки на разкрилия се пред тях пейзаж. Тогава видели НЛО на около 40 метра от тях и решили да го заснемат. Според тях летящата чиния се е движила с невероятна скорост, а Торес се е възползвал от момент, в който тяла спряла неочаквано. Успял да я снима, докато тя просто се носела във въздуха.“

2

Уфолозите са убедени, че летящата чиния принадлежи на извънземни, които присъстват на Земята от много отдавна. Всъщност в Мексико има доста случаи на срещи с НЛО, като най-известното място за такива се явява вулканът Попокатепетл. Свидетели съобщават, че дори са наблюдавали НЛО да влизат във вътрешността на вулкана.

Гледайки снимките, уфолозите отбелязват, че ясно се вижда как светлината се отразява от НЛО-то, което означава, че летящата чиния е направена от някакъв вид метал. Виждат се и малки люкове по ръба.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Загадки

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори