Перфектното женско тяло е различно в зависимост от държавата

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Понятието за красота варира не само според личния вкус, но и според държавата, в която се намираме, съобщава в. „Мирър“, цитиран от БТА.

Потребител на сайта за въпроси и отговори „Куора“ решава да попита хора от целия свят – от САЩ до Египет, Китай и България, „Кое се смята за перфектно женско тяло във вашата страна“? Ето и техните отговори:

– Китай
Според Къси Цзин акцентът на красотата пада върху това да си слаб. „Талия колкото лист с формат А4 и крака, тънки колкото „Айфон 6″ се смятат за много привлекателни“, споделя Цзин. „За мен такива момичета са прекалено кльощави, но именно те изглеждат перфектни в очите на повечето китайци“.

– Бангладеш
Анонимен потребител твърди, че неговите пристрастия съвпадат с тези на „образованото общество“ – „скромна и изтънчена личност, светъл тен, чип нос, големи, черни очи и плътни вежди, тяло с леки извивки и височина поне 158 см“.

bangladesh

– Франция
Французите са известни с любовта си към модата и елегантността. Потребител споделя, че френският идеал за красота е „комбинация от тялото на модел и излъчването на съседското момиче“, като допълва, че „може дори да е мъжкарана – големите гърди са надценени, малките са много по-яки!“

– Великобритания
Алек Фейн я характеризира: „дребна, не прекалено слаба, големи (но не абсурдно) гърди, хубави форми и да е поне 170 см“.

– САЩ
Райън Бърнет споделя своите изисквания към перфектната дама: „вероятно е подобно на много други места; висока, с хубави форми, руса със сини очи (макар светлокафявите очи да са също доста популярни) и с естествен тен“. Той също добавя, че за него идеалната жена е певицата Кеша.

– Египет
Ахмед Самир твърди, че „египетската Мерилин Монро“, актрисата Хинд Ростом е считана за идеалната жена. „Тя е една от най-красивите жени в египетската история“.

a4

Талия с формат А4 се цени особено високо в Китай.

– България
Неизвестен, но доста искрен българин, описва бляскав атлетичен тип жена: „Висока, със стегнато тяло, слаба и с големи гърди“.

– Швейцария
Студентът Надеж Бек отговаря на въпроса, като споделя, че мнението му съвпада с това на повечето мъже от Европа: „по-скоро слаба, със среден ръст, кестенява коса и светли очи (макар последното наистина да зависи)“.

Категории на статиите:
Разни хора

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори