Пробуждане на третото око: как да разберете дали 6-та ви чакра е отворена

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Ивайло Красимиров

Когато третото ви око е отворено, са налице някои забележителни ефекти върху вашите чувства и мислене. Третото око (познато също и като окото на съзнанието, ситуирано точно между веждите) е шестата чакра, която има мощни способности. Обикновено тази чакра става активна, когато човек е постигнал определено ниво на информираност и осъзнаване. Чак когато индивидът притежава състрадателност, любов, честност и чувство на отговорност, третото око се отваря и разкрива нови пътища за самоусъвършенстване.

Ако искате да знаете, дали третото ви око е будно, вижте тези 4 знака, които могат да ви подскажат.

 1. Интуиция

Ако 6-та ви чакра е отворена, първото умение което получавате е интуицията. Ще можете да кажете какво, как или кога нещо ще се случи, преди това да стане в действителност. Това е едва доловимо усещане, което ще ви води и което ще се развива все повече и по-силно във времето.

 1. Различно мислене

Търсите самоусъвършенстване и придобивате различно мислене. Започвате да се отказвате от стари навици и стари методи, вместо тях търсите ментална и духовна еволюция. Това се отразява на живота ви, започвате да подлагате на съмнение и допълнителна преценка всичко, което виждате или чувате. Анализирате и търсите нови начини за развитие – както в социален така и в личен план. Вече не приемате просто версия на отговорите, а търсите истината и искате да знаете повече.

 1. Отворено съзнание

Пробуждане на третото око позволява разбирането на комплексни ситуации или концепции, които преди това може да са били прекалено сложни за вас. Започвате да гледате на ситуациите от много различни ъгли и да разбирате многобройните им аспекти. Можете по-лесно да комуникирате своите мисли и чувства.

 1. Виждане извън кутията

Мисленето ви вече не е оформено единствено на базата на това, което другите хора или медиите ви казват. Можете да виждате отвъд думите и сте в състояние да уловите истинското значение или причините, които стоят зад определени действия. Поддържате връзка със сетивата си, със живота и природата и можете да разбирате скритите послания, които получавате от тях. (Синхроничност)

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Гледна точка

Коментари

 • Здравейте нов съм във форума отскоро правя упражнения за отваряне на третото око.
  Започнаха да изникват доста въпроси на които никъде не намирам отговор . Моля
  ако има някой с отворено трето око който желае да ми пише на скайпа който е cvar4o
  не тук защото по често си влизам в скайпа отколкото в многото форуми .

  cvar4o 23 октомври 2016 22:30 Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори