Русия искала да овладее оръжието на НЛО. От архивите на Генщаба (ВИДЕО)

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Мегавселена
  • 20 март 2016 г. в 00:08 Последна промяна:
    21 март 2016 г. в 00:07

Видео разказва за изследвания на тема НЛО от руските военни в съветски времена.

Според бележката под видеото това е видеоотчет за работата на особено секретната войскова част 10003, или казано на „цивилен език“, Център за изучаване на технологиите на НЛО.

Едва сега, двадесет години по-късно, командирът на частите ген.-лейт. Алексей Савин и други участници от тези секретни програми са получили възможност да открехнат своите тайни пред обективите на камерите.

В края на 70-те години на ХХ век Генералният щаб разпратил по воинските части специална директива по „лов“ на извънземен разум. Военните се интересували далеч не от митичните летящи чинии, а от нещо съвсем различно – много по-мощното оръжие на пришълците, срещу което земната военна машина винаги се оказвала безсилна.

Това е умението да подчиняваш на волята си не само всеки противник, но и неговото оръжие. Това се случило на 4 октомври 1982 година, когато НЛО прехванал системата за управление на цяла дивизия на Ракетните войски със стратегическо предназначение – документи на Генщаба за този инцидент са представени във филма.

Но започнали като лов на извънземни, тези работи накарали неочаквано за самите изследователи да погледнат различно върху човешките възможности. Във филма в реално време военните провеждат телепатичен диалог с… пришълци.

За събитията и за наличието на извънземни, които ни наблюдават и контролират случващото се на Земята, разказват от първо лице самите военни – космонавти, пилоти и специалисти.

Категории на статиите:
Невероятно, но факт

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори