Среща на високи извънземни и астронавти е наблюдавал бивш служител на НАСА

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

среща на високи извънземни
Кларк Макклеланд
Димитър Димитров

Бившият оператор на космическите апарати в космическия център Кенеди – Кларк Макклеланд (Clark McClelland) – заявява, че е станал свидетел на мистериозна среща между астронавти на НАСА и високи на ръст извънземни същества, докато е работил за агенцията.

Ето какво твърди Макклеланд на сайта си:

„Аз, Кларк Макклеланд, бивш оператор на космическите апарати, космическата флота, лично наблюдавах 240 до 270-сантиметрово извънземно, докато работих в космическия център Кенеди. Извънземното стоеше изправено на мястото за товарене и разговаряше с двама астронавти на НАСА! Видях също и космическия кораб на извънземното, който беше поставен в стабилизирана орбита от задната страна на нашата космическа капсула. Гледах около минута и седем секунди – достатъчно време да запомня абсолютно всичко. Това беше извънземно и неговият космически кораб!“

Макклеланд казва също, че той не е единственият, който е виждал извънземни в космическия център Кенеди. Твърди също, че притежава документи и снимки, които да потвърдят историята му. Според него НАСА не е цивилна агенция и същността ѝ е далеч по-мистериозна, отколкото се смята.

„Пентагонът притежава НАСА. Някои от операциите на Министерството на отбраната са топ секретни. В орбита бяха изпратени няколко сателита и други инструменти и няколко екипажа са се срещали с извънземни.“

Твърденията на бившият служител в НАСА са съмнителни, а и все още няма официален отговор от агенцията, но самата идея, че това не е цивилна организация и гони частни интереси, прави по-логичен факта, че голяма част от сведенията за срещи на хора с извънземни са скрити в секретни документи, до които обществеността няма достъп.

Ancient Code

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Гледна точка

Коментарите са затворени.

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори